Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το γκολ του Οκάμπος στο 87’έστειλε τη Σεβίλλη στα ημιτελικά!

Η Σεβίλλη κυριάρχησε απέναντι στη Γουλβς (που έχασε πέναλτι στο 12′ με τον Χιμένεθ) και τελικά πήρε την πρόκριση με λυτρωτή τον Οκάμπος στο 87′. Τεράστιο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά την Κυριακή.

Είναι σα να παίζει στη δική της… παιδική χαρά. Το Europa League είναι η δική της διοργάνωση και κάθε φορά η Σεβίλλη φροντίζει να το υπενθυμίζει προς κάθε κατεύθυνση. Τώρα ήταν καλεσμένη στη γιορτή της η Γουλβς.

Μόνο που οι Λύκοι έμειναν σχεδόν σε όλο το ματς θεατές. Κλείστηκαν στην άμυνά τους, έδιωχναν άτσαλα και περίμεναν. Τελικά συνέβη το αναπόφευκτο. Οι Ανδαλουσιανοί βρήκαν το γκολ στο 88′ και με το 1-0  πάνε στον ημιτελικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δύο ακόμα βήματα από την έκτη κατάκτηση του τροπαίου.

Συνθέσεις

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρουί Πατρίσιο, Κόουντι, Σάις, Μπολί, Ρουμπέν Νέβες, Βινάγκρε, Ντόχερτι, Ντεντόνκερ, Ζοάο Μουτίνιο (71′ Νέτο), Τραορέ (79′ Ζότα), Ραούλ Χιμένες

Σεβίλλη (Χουλέν Λοπετέγκι): Μπόνο, Ντιέγκο Κάρλος, Κουντέ, Ρεγκιλόν, Χεσούς Νάβας, Φερνάντο, Χορδάν (89′ Βάσκες), Μπανέγα, Οκάμπος, Σούσο (85′ Μουνίρ), Εν Νεσίρι (85′ Ντε Γιονγκ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected