Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Συμφώνησε με Zacharie Boucher ο Άρης!

Ο Άρης συμφώνησε με τον 28χρονο Γάλλο τερματοφύλακα, Ζαχαρί Μπουσέρ και αναμένεται την Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη!

Η απόφαση ενίσχυσης στη θέση του τερματοφύλακα ήταν δεδομένη καθώς εκτιμήθηκε ότι πρέπει να δημιουργηθούν συνθήκες εσωτερικού ανταγωνισμού και υπό αυτό το πρίσμα οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε συμφωνία με τον Ζαχαρί Μπουσέρ.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και την Δευτέρα αναμένεται στην Θεσσαλονίκη. Ο 28χρονος Γάλλος (με ρίζες από τη Μαδαγασκάρη) είναι ο ένας από τους δύο τερματοφύλακες με τους οποίους ο Άρης ασχολήθηκε έντονα στις τελευταίες ημέρες.

Οι «κίτρινοι» κατέληξαν στην περίπτωσή του καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν μέλος σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, παράλληλα όμως νιώθουν και την πίεση του χρόνου καθώς θα πρέπει να δηλώσουν την ευρωπαϊκή λίστα έως και τις 10 του μήνα.

Ο Μπουσέρ υπήρξε μέλος των U16, U17, U18, U19, U20, U21, της εθνικής Γαλλίας, σε ηλικία 20 ετών είχε χαρακτηριστεί ως ένας από τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές στη χώρα και άρχισε την επαγγελματική καριέρα του στη Χάβρη στην οποία αγωνίστηκε από το 2010 έως και το 2014 και πιο συγκεκριμένα σε 70 αγώνες. Στα μέσα της περιόδου 2013-14 μεταγράφηκε στην Τουλούζ (σ. σ. 51 αγώνες) για να ακολουθήσει μια τριετία στην Οσέρ όπου επίσης είχε ρόλο βασικού τερματοφύλακα καθώς υπερασπίστηκε την εστία της γαλλικής ομάδας σε 150 παιχνίδια.

Αντιθέτως, η τελευταία διετία δεν ήταν παραγωγική καθώς τόσο στην Ανζέ (2018-19) όσο και στην Οσέρ (2019-20) είχε δευτερεύοντα ρόλο με συνέπεια να μετρήσει μόλις τέσσερις συμμετοχές. Η απόφαση ενίσχυσης στη θέση του τερματοφύλακα ήταν δεδομένη καθώς εκτιμήθηκε ότι πρέπει να δημιουργηθούν συνθήκες εσωτερικού ανταγωνισμού και υπό αυτό το πρίσμα οι «κίτρινοι» προχώρησαν σε συμφωνία με τον Ζαχαρί Μπουσέρ.

Ο 28χρονος Γάλλος (με ρίζες από τη Μαδαγασκάρη) είναι ο ένας από τους δύο τερματοφύλακες με τους οποίους ο Άρης ασχολήθηκε έντονα στις τελευταίες ημέρες. Οι «κίτρινοι» κατέληξαν στην περίπτωσή του καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος ήταν μέλος σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, παράλληλα όμως νιώθουν και την πίεση του χρόνου καθώς θα πρέπει να δηλώσουν την ευρωπαϊκή λίστα έως και τις 10 του μήνα.

Ο Μπουσέρ υπήρξε μέλος των U16, U17, U18, U19, U20, U21, της εθνικής Γαλλίας, σε ηλικία 20 ετών είχε χαρακτηριστεί ως ένας από τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές στη χώρα και άρχισε την επαγγελματική καριέρα του στη Χάβρη στην οποία αγωνίστηκε από το 2010 έως και το 2014 και πιο συγκεκριμένα σε 70 αγώνες. Στα μέσα της περιόδου 2013-14 μεταγράφηκε στην Τουλούζ (σ. σ. 51 αγώνες) για να ακολουθήσει μια τριετία στην Οσέρ όπου επίσης είχε ρόλο βασικού τερματοφύλακα καθώς υπερασπίστηκε την εστία της γαλλικής ομάδας σε 150 παιχνίδια. Αντιθέτως, η τελευταία διετία δεν ήταν παραγωγική καθώς τόσο στην Ανζέ (2018-19) όσο και στην Οσέρ (2019-20) είχε δευτερεύοντα ρόλο με συνέπεια να μετρήσει μόλις τέσσερις συμμετοχές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected