Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός (ξανά)φέρνει στην Ελλάδα τον Ροντρίγκεζ!

Το θέμα του εξτρέμ στον Ολυμπιακό έχει περάσει από χίλια κύματα. Τα ονόματα που έχουμε ακούσει είναι πολλά…

Όπως αναφέρει το Sportime, τελικά η καθυστέρηση με τον Σοφιάν Μπουφάλ μπορεί και να βγήκε σε καλό. Ας μην ξεχνάμε πως ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήριο ήταν ο πρώτος στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς. Αυτόν ήθελε ο προπονητής του Ολυμπιακού, αυτό φαίνεται πως θα έχει.

Οι Τούρκοι αναφέρουν πως επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε. Στην τουρκική ομάδα ήταν να παίξει φέτος για δεύτερη σερί σεζόν δανεικός από την Αλ Ιτιχάντ ο παίκτης. Επιβεβαιώνεται λοιπόν από πηγές του Sportime η πληροφορία των Τούρκων. Ο Ολυμπιακός θα καλύψει λίγο πάνω από το 50% του συμβολαίου που είχε να λάβει από τη Φενέρ. Αυτό και μόνο αρκεί για να θεωρούμε δεδομένο πως την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο παίκτης θα φορά τα «ερυθρόλευκα».

Ο Ολυμπιακός τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι σε συζητήσεις και με την Αλ Ιτιχάντ για το καθεστώς της συγκεκριμένης μεταγραφής. Διότι ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει δικό του τον παίκτη. Το σενάριο της συνιδιοκτησίας μοιάζει να είναι το επικρατέστερο. Βέβαια καμία πλευρά δεν βιάζεται για να κλείσει το τυπικό μέρος. Το δύσκολο κομμάτι άλλωστε ήταν αυτό της Φενέρ. Λύθηκε.

Αυτή τη φορά η επικείμενη μετακόμιση του Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό μοιάζει δύσκολο να χαλάσει.