Football League

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Αλμωπού στη Χαλκιδική

Σπουδαία φιλική αναμέτρηση για τον Αλμωπό εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΠΟ Τρίγλιας και ευρεία νίκη με σκορ 3-0.

Όπως αναφέρει το Pellasports, η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη μπήκε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο μισάωρο είχε τον έλεγχο, δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις (με εκφραστές τους Γκέσιο, Μπαξεβάνο και Σόντα) χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάτι καλό.

Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου οι αντίπαλοι ανέβασαν την αποδοσή τους και είχαν αυτοί τον έλεγχο δημιουργώντας δυο-τρεις επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Καραγιαννίδη, με τον τελευταίο όμως να κάνει φοβερή διπλή απόκρουση και να αποσοβεί τον κίνδυνο, με τον Αλμωπό να περνά ξανά στην επίθεση στο τέλος του σαρανταπενταλέπτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αλμωπού κυριάρχησε παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και αφού σκόραρε με την έναρξη στο 46’ με τον Παναγιώτη Μάνιο, επέβαλε το παιχνίδι της και με ωραίο ποδόσφαιρο έφτασε σε δύο ακόμα τέρματα με τον Παύλο Έππα στο 61’ και τον Σπύρο Νικολίτσα στο 88’ για το τελικό 0-3.

Συνθέσεις

ΠΟ Τρίγλιας (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Γαλούπης, Παπαστεργιανός Α., Σγουρής, Καλαϊτζίδης, Ευθυμιάδης, Παπαστεργιανός Μ., Ζγκούρη, Μπρίτο, Σμυρλής. Αγωνίστηκαν επίσης οι : Ποζατζίδης, Σαρβανίδης, Βοσκόπουλος, Ιακωβίδης και τέσσερις υπό δοκιμή.

Αλμωπός Αριδαίας | Λουτρά Πόζαρ (Γιώργος Τυριακίδης): Καραγιαννίδης, Μαγγίζης, Προκοπίου, Βενέτης, Ρογγότης, Μπαξεβάνος, Πέττας, Έππας, Γκέσιος, Soda, Μάνιος. Αγωνίστηκαν στην επανάληψη και οι: Νικολίτσας, Gallegos, Ασλαμπάλογλου, Μεντής, Προύντσης και δύο υπό δοκιμή.

*φωτ. από το facebook του ΠΟΤ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected