Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Λέστερ “ισοπέδωσε” με πέντε γκολ τη Σίτι! (vid)

Απίστευτη εμφάνιση της Λέστερ στο “Ιτιχάντ”, σημειώνοντας πέντε γκολ κόντρα στη…μπλαζέ Σίτι!

Η Λέστερ έκανε αδιανόητο ματς και την πιο τρελή ανατροπή στη σύγχρονη ιστορία της, διαλύοντας τη Μάντσεστερ Σίτι στο “Ετιχαντ”, σε αυτό που καταγράφεται ως η αναμέτρηση στην οποία ο Πεπ Γκουαρδιόλα δέχτηκε τα περισσότερα γκολ στην καριέρα του.

Ο Γκουαρντιόλα είχε τονίσει ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με την Λέστερ. Και επιβεβαιώθηκε. Οι Αλεπούδες πέρασαν σαν αέρας από το Έτιχαντ, επικρατώντας της άνευρης Μάντσεστερ Σίτι με 5-2, έκαναν το 3×3 στην φετινή Premier League και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Χατ-τρικ ο Βάρντι, γκολάρα ο Μάντισον, πρώτο γκολ για το νέο απόκτημα των Πολιτών, Νέιθαν Άκε.

Αυτή η Λέστερ είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Το επιβεβαίωσε και απόψε κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς δεν πανικοβλήθηκε μετά από το γρήγορο προβάδισμα των Πολιτών με τον Μαχρέζ μόλις στο 4ο λεπτό, έβγαλε αντίδραση πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, χάρη στο πέναλτι του Μαχρέζ και στο δεύτερο ημίχρονο… τρομοκράτησε την άμυνα της Μάντσεστερ Σίτι σημειώνοντας άλλα τέσσερα τέρματα.

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ, Ακε, Γκαρθία, Μεντί, Φερναντίνιο (51′ Ντέλαπ), Ρόδρι, Φόντεν (64′ Τόρες), Ντε Μπρόινε, Στέρλινγκ, Μαχρέζ

Λέστερ (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Σμάιχελ, Καστάν, Έβανς (80′ Φουχς), Σογιουντσού, Τζάστιν, Μεντί, Αμαρτέι, Τίλεμανς, Πράετ (69′ Μάντισον), Μπάρνς, Βάρντι (85′ Ιεανάτσο).

βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected