Κατηγορίες
Basket

Ξεκινά απόψε το ευρωπαϊκό “ταξίδι” του Προμηθέα Πάτρας

Ο Προμηθέας κάνει την πρεμιέρα του στο νέο Eurocup, φιλοξενώντας στην Πάτρα την Γκραν Κανάρια (19.30, Novasports1) στο μεγάλο ντέρμπι του ομίλου.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ρίχνεται στη “μάχη” του Eurocup αμέσως μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία της, αυτού του Σούπερ Καπ στην Ελλάδα.

Οι φιλοδοξίες του Προμηθέα δεν κρύβονται όπως και της Γκραν Κανάρια, η οποία θεωρητικά μιλώντας, είναι το πρώτο φαβορί από τον τέταρτο όμιλο που ξεκίνησε χθες (29/9) με νίκη της Τρέντο (93-86) επί της Μπούρσασπορ στην Τουρκία (δείτε τα αποτελέσματα της πρεμιέρας).

Ο Προμηθέας προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του που διακόπηκε πρόωρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε. Ο Ίαν Μίλερ έχει αναλάβει το ρόλο του ηγέτη στο σκοράρισμα και θα βρει μπροστά του έναν πρώην παίκτη της Αρμάνι, τον Ιταλό διεθνή Αμαντέο Ντέλα Βάλλε.

Ο Προμηθέας είχε πέρυσι την καλύτερη άμυνα και θέλει να διατηρήσει αυτό το πλεονέκτημα ώστε να αντιμετωπίσει μία άκρως επιθετική ομάδα που ξεκίνησε με ρεκόρ 1-2 στην ACB.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

1ος όμιλος
Μπαχτσεσεχίρ-Μπουρζ (19.30)
Μπανταλόνα-Παρτιζάν (21.45)
Βενέτσια-Ούνιξ Καζάν (21.45)

2ος όμιλος
Ουλμ-Μόρναρ Μπαρ (20.30)

3ος όμιλος
Λιετκαμπέλις-Βίρτους (19.00)
Λοκομοτίβ Κουμπάν-Αντβέρπ (19.30)
Ανδόρα-Μονακό (21.00)

4ος όμιλος
Ναντέρ-Τσεντεβίτα/Ολίμπια (21.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected