Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Deal με Sebastian Chrusciel για την Επισκοπή!

Μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΑΟ Επισκοπής, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη Football League.

Οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου (24/06/1997) αμυντικού, Σεμπάστιαν Χρουσιέλ, έξι φορές διεθνή με την U20 της Πολωνίας, ο οποίος γεννήθηκε όμως στη Σάμη της Κεφαλλονιάς.

Την περσινή σεζόν ανήκε στον Πανιώνιο, χωρίς όμως να καταφέρει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Καραϊσκάκη Άρτας, Olimpia Grudziadz στη χώρα του, Ατρόμητο U20, ΑΟ Διλινάτα και ΑΟ Σάμης.

Αναλυτικά :

«Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Χρουσιέλ (Sebastian Chrusciel). Πρόκειται για τον 23χρονο Πολωνό (έχει γεννηθεί στις 24 Ιουνίου του 1997) και έχει ύψος 1.90μ.. Ο Σεμπάστιαν αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός τόσο δεξιά όσο και αριστερά.

Το ποδόσφαιρο το ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Στα 15 του (2012), ήρθε στην Ελλάδα και τον Ατρόμητο όπου αγωνίστηκε τόσο σε όλες τις ομάδες των “under” όσο και στην ΠΑΕ. Το 2017 αναχώρησε για την Πολωνία και την Ολύμπια Γκούτζονς όπου παρέμεινε για 6 μήνες. Αμέσως μετά, επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕ Καρασϊσκάκης όπου αγωνίστηκε για 1,5 σεζόν. Την τελευταία σεζόν (2019-20) ανήκε στην ΠΑΕ Πανιώνιος.

Η ομάδα μας του εύχεται πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected