Κατηγορίες
Αθλήματα

Με το “διπλό” στις αποσκευές του γυρίζει από την Κέρκυρα ο Φίλιππος Βέροιας!

Ο Φίλιππος Βέροιας είχε καλύτερη ψυχολογία, ψυχραιμία, υπομονή, αλλά και τον Κωστακίδη σε εξαιρετική ημέρα  και πέρασε νικηφόρα με 28-24 από την Κέρκυρα όπου άφησε τον Φαίακα για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι με μόλις έναν πόντο στο ενεργητικό του και τρεις ήττες στο παθητικό του.

Όπως αναφέρει το greekhandball, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, καθώς, ο Φαίακας δεν είχε καθαρό μυαλό ενώ ειδικά στην άμυνα, ήταν ευάλωτος στην επανάληψη καθώς δεν είχε πνεύμα συνεργασίας και αποφασιστικότητα.

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Πέρρο, έγιναν προσπάθειες ανασύνταξης, ωστόσο, είναι προφανές ότι τα προβλήματα του Φαίακα δε λύνονται με μαγικό ραβδάκι ενώ ο Φίλιππος έμαθε από την περσινή περιπέτεια του, ενισχύθηκε και είναι και πάλι αξιόμαχος για κάθε αντίπαλο.

Ο Φαίακας, που είναι προφανές ότι παρά την αποδοχή παραίτησης του Νίκου Ριγανά από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, έχει περισσότερα προβλήματα να λύσει, σε μία σεζόν όπου ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες, αλλά, στην πράξη αποδεικνύεται ότι έχει εμφανείς αδυναμίες, κυρίως, σε επίπεδο ταυτότητας ομάδας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ μετά το 15΄ και μάλιστα έφθασαν να προηγηθούν στο 50΄ με 6 γκολ διαφορά ( 19-25 ), την μεγαλύτερη έως τότε στο παιχνίδι.

Με μία σειρά από καλές προσπάθειες, ο Φαίακας μείωσε σε 24-26 στο 57΄, όμως, τα γκολ του Τριανταφυλλίδη του Φίλιππου και η αστοχία των γηπεδούχων διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα σε 24-28.

Τα πεντάλεπτα : 4-2, 6-6, 7-6, 9-7, 10-10, 11-13 ( ημίχρονο ), 12-16, 15-18, 17-21, 19-24, 21-25. 24-28.
Διαιτητές : Πάτιος-Νάσκος

ΦΑΙΑΚΑΣ  ΚΕΡΚΥΡΑΣ : Δούγιας 6, Γιαννακόπουλος, Ντόσεν 2, Λε Πεγιέ, Κόντης, Τσαμουρίδης 5, Βλαχόπουλος, Δελλής 2, Χερουβείμ, Ελευθεριάδης, Γεωργαλής, Χάλαρης 4, Τριπτσέφτσκι 1, Κορακιανίτης, Νάστος, Ονσέφ 4 .

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ : Αρβανιτίδης, Κωστακίδης 11, Φιλόσογλου Β. 1, Μπαλτατζής 2, Φιλόσογλου Κ., Κριούτσκοφ, Παπαδόπουλος, Κουκουτσίδης 4, Τριανταφυλλίδης 7, Στανκίδης, Ρίζος, Καραγιοβάνης, Καλιαρίδης, Παπαγιάννης 3, Άκοβιτς, Τσαμήτρος

24-28 Φιλιππαρα !!! Filippos Verias Handball

Gepostet von Anestis Dompris am Mittwoch, 7. Oktober 2020

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected