Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Σέντρα αύριο Κυριακή (11/10) για τη Β Ερασιτεχνική στην ΕΠΣ Ημαθίας

Μετά την Α Ερασιτεχνική, που έκανε εκκίνηση σήμερα Σάββατο (10/10), σειρά παίρνει η δεύτερη κατηγορία του νομού Ημαθίας, με τη διεξαγωγή 10 αγώνων σε δύο ομίλους.

Στον 1ο ξεχωρίζει το σπουδαίο ματς ανάμεσα στην ΑΕ Τρικάλων και τον Άρη Παλαιοχωρίου, ενώ στην Αγία Βαρβάρα ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας θα υποδεχτεί την ΑΕΚ Καμποχωρίου.

Στον Άραχο, όπου βρίσκεται (προσωρινά) η έδρα της ΑΕ Αλεξάνδρειας, οι “πράσινοι” θα υποδεχτούν τη Δόξα Βρυσακίου (αμφότερες νεοφώτιστες στην κατηγορία) ενώ στα Παλατίτσια ο ενισχυμένος ΠΑΟ θα υποδεχτεί τη φιλόδοξη ΑΕ Καβασίλων.

Τέλος στην Κυψέλη, η Δόξα του Μπάμπη Καψάλη θα αναμετρηθεί με τον νεοφώτιστο Απόλλωνα Λυκογιάννης.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας (ώρα έναρξης 16.00) :

1ος όμιλος

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – ΑΕΚ Καμποχωρίου
ΑΕ Τρικάλων – Άρης Παλαιοχωρίου
Δόξα Κυψέλης – Απόλλων Λυκογιάννης
ΑΕ Αλεξάνδρειας – Δόξα Βρυσακίου
ΠΑΟ Παλατίτσια – ΑΕ Καβασίλων
Ρεπό : Ολυμπιακός Λουτρού

Την ίδια ώρα, στον 2ο όμιλο οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Α Ερασιτεχνική θα αναμετρηθούν στον Άγιο Νικόλαο (σ.σ. Ολυμπιακός Νάουσας – ΑΕΠ Βέροιας), ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς στο Ζερβοχώρι, όπου ο ενισχυμένος στις μεταγραφές Άτλας θα υποδεχτεί τον Αχιλλέα Νάουσας.

Σπουδαίο παιχνίδι και στον Άγιο Γεώργιο, όπου ο Απόλλων θα φιλοξενήσει τον Κεραυνό Επισκοπής, όπως και στη Ραχιά, με τον Εθνικό να υποδέχεται τη γειτονική Δόξα Ασωμάτων.

Τέλος στην Πατρίδα, η τοπική ομάδα θα κοντραριστεί με τον νεοφώτιστο Ερμή Τριλόφου, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από τον αποκλεισμό στην 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ημαθίας.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας (ώρα έναρξης 16.00) :

2ος όμιλος

Ολυμπιακός Νάουσας – ΑΕΠ Βέροιας
Άτλας Ζερβοχωρίου – Αχιλλέας Νάουσας
ΑΣ Πατρίδας – Ερμής Τριλόφου
Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Κεραυνός Επισκοπής
Εθνικός Ράχης – Δόξα Ασωμάτων
Ρεπό : Λευκάδια

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected