Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Θετικά στοιχεία για τη Νίκη Βόλου παρά την ήττα από τον ΝΠΣ της Super League

Θετικά στοιχεία έδειξε η Νίκη Βόλου στο φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος στο ΕΑΚ, στο οποίο η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ηττήθηκε με 1-0 μετά από γκολ στο 82’ του Αιγύπτιου Ουάρντα, ο οποίος έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με τους “κυανέρυθρους”.

Στο πρώτο μέρος η Νίκη μπήκε με σκοπό να παίξει ποδόσφαιρο κι όχι να περιμένει τον αντίπαλό της, ο οποίος με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τα επίσημα ματς δεν είχε την απαιτούμενη ομοιογένεια. Οι κυανόλευκοι, που λειτούργησαν συν τοις άλλοις καλά αμυντικά, κυκλοφορούσαν σωστά την μπάλα και με τον Λούκας Γκαρσία να έχει ηγετικό ρόλο ήλεγχαν απόλυτα το ματς, δεν έκαναν όμως κάποια φάση. Ο τραυματισμός του Αλιατίδη στο 30’ και η αλλαγή συστήματος με τετράδα στην άμυνα αντί για τριάδα και με κάποιες άλλες εσωτερικές αλλαγές έφεραν μία αρρυθμία στη Νίκη, που έχασε ένα μέρος από τη συνοχή της.

Στην επανάληψη ο ΝΠΣ Βόλος ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, είχε καλές στιγμές μέχρι το 82’ που σκόραρε, ενώ η Νίκη θα μπορούσε να ισοφαρίσει σε μεγάλη ευκαιρία με τον Σαλαμούρα στο 86’, με το 1-0 όμως να μην αλλάζει ως το τέλος.

το φιλμ του αγώνα στο magnesianews

Συνθέσεις

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Περιστερίδης, Τσιμπούκας, Αργύρης, Αλιατίδης (30’ λ. τρ. Ροχάνο), Μπόσιο, Μέτσε, Ντομίνγκεθ (57’ Θεοδωρόπουλος), Κρουθ, Πολίμος (85’ Κάρδαρης), Λούκας Γκαρσία (77’ Σαλαμούρας), Γκονζάλες (71’ Τσιώλης)

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Ντεντάκης, Κανελλάκης, Μήτογλου, Δημόπουλος, Κιάκος, Λογαράς, Κρητικός, Μπαρτόλο, Ουάρντα, Μπάλλας. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Μπαριέντος, Μαρτίνεζ, Τσοκάνης μετά το 62’

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected