Football League - Γενικά

Ο διαχωρισμός των δύο ομίλων της Football League, η 1η αγωνιστική και η μετάθεση εκκίνησης της Super League 2

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στα γραφεία της διοργανώτριας η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League που (ευχής έργον) θα ξεκινήσει στις 7/11.

Όπως προέκυψε, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη Βόλου θα αγωνιστούν σε ξεχωριστούς ομίλους, ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε πως υπάρχει η εκκρεμοδικεία των “κυανολεύκων”, που έχουν προσφύγει στο Διαιτητικό.

Επίσης, το ΔΣ πήρε απόφαση να μεταθέσει για μία ακόμα εβδομάδα την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 και από 1η Νοεμβρίου να την ορίσει για το διήμερο 7-8/11.

Μεταφέρθηκε στους εκπροσώπους των ΠΑΕ ότι η προσφορά της ΕΡΤ παρεμένει ως έχει, αλλά άμεσα αναμένονται εξελίξεις. Ανεξαρτήτως, πάντως, του τελικού ποσού που θα δοθεί από τη Δημόσια Τηλεόραση, άλλη μετάθεση δεν θα δοθεί όπως ειπώθηκε. Υπενθυμίζεται ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί στις 16 Μαΐου.

Βόρειος όμιλος

1η αγωνιστική

Απόλλων Πόντου – Θεσπρωτός
ΝΠΣ Βέροια – ΑΕΠ Κοζάνης
Καβάλα – Πανσερραϊκός
Ολυμπιακός Βόλου – ΠΟ Τρίγλιας
Πιερικός – Αλμωπός Αριδαίας

Νότιος όμιλος

1η αγωνιστική

Νίκη Βόλου – Αιγάλεω
ΑΣ Ρόδου – ΑΟ Επισκοπής
Ιάλυσος Ρόδου – Καλλιθέα
Αστέρας Βλαχιώτη – Ασπρόπυργος
ΑΣ Σαντορίνης 2020 – Καλαμάτα

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δυο φάσεις. Πρώτη φάση η κανονική περίοδος με 18 αγωνιστικές και δεύτερη φάση τα πλέι οφ και πλέι άουτ.

Στα πλέι οφ θα αγωνιστούν οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 1-4 σε κάθε όμιλο με αγώνες εντός και εκτός έδρας των έξι αγωνιστικών –διατηρώντας τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας. Οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο (σύνολο τέσσερις) προβιβάζονται στην Super League 2.

Αντίστοιχα οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 5-10 θα αγωνιστούν σε πλέι άουτ με εντός και εκτός έδρας αγώνες σε δέκα αγωνιστικές –επίσης διατηρώντας τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις 9η και 10η θέση κάθε ομίλου (σύνολο τέσσερις) θα υποβιβαστούν στην Γ Εθνική κατηγορία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected