Κατηγορίες
Basket

Πρεμιέρα στο Basketball Champions League για την ΑΕΚ

Ανοίγει η αυλαία του φετινού Basketball Champions League για την ΑΕΚ με τους «κιτρινόμαυρους» να υποδέχονται την Τετάρτη (4/11, 19:30, EΡΤ3) τη Χάποελ Χολόν από το Ισραήλ.

Η ΑΕΚ, φιναλίστ της σεζόν 2019/2020, αντιμετωπίζει το συγκρότημα του Στέφανου Δέδα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της διοργάνωσης, καθώς η πρεμιέρα του Γ’ ομίλου είχε αναβληθεί.

Η προετοιμασία της ελληνικής ομάδας ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του.

Σχολιάζοντας την πρεμιέρα της ΑΕΚ στη διοργάνωση ο Έλληνας κόουτς ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη χρονιά η Χάποελ. Έχει έναν Έλληνα προπονητή που παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι έμπειρος και έχει μια πολύ σημαντική παρουσία στην Ευρώπη και έχει αρχίσει πολύ καλά. Έχει πολύ καλό ρόστερ. Έχουν βρει χημεία, έχουν ρόλους. Παίζει σε υψηλό τέμπο, σκοράρει με ευκολία και δημιουργεί με ευκολία. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να περιορίσουμε, τη δημιουργία τους, να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και μέσα από τις καλές μας επιθέσεις να μην τους δώσουμε πόντους στον αιφνιδιασμό».

Και συμπλήρωσε: «Τα παιχνίδια είναι λιγότερα και κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο και σημαντικό. Περιμένουμε να παίξουμε το πρώτο μας παιχνίδι, είναι στο γήπεδό μας. Το εντός και εκτός έδρας δεν έχει και πολύ σημασία λόγω της μη παρουσίας των φιλάθλων. Αλλά είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να αρχίσουμε με τον σωστό τρόπο την προσπάθειά μας στο BCL».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected