Κατηγορίες
Basket

Κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου και αήττητη Τρέντο ο Προμηθέας

Κόντρα στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα προβλήματα ο Προμηθέας υποδέχεται απόψε στις 19:30 την ιταλική Τρέντο για την 7η αγωνιστική του EuroCup. Οι Ιταλοί φιγουράρουν στην κορυφή του τετάρτου ομίλου, αήττητοι.

Ο Προμηθέας έχει να αντιμετωπίσει επιπλέον τα τέσσερα νέα κρούσματα από Covid-19 που ανιχνεύτηκαν στην ομάδα και ταυτόχρονο να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί κανονικά, καθώς η διοργανώτρια αρχή δεν προχώρησε σε αναβοπλή του, με τις δύο ομάδες να αναμετρούνται για δεύτερη φορά φέτος μετά από τη συνάντησή τους στη Ιταλία, στον πρώτο γύρο, και τη νίκη της Τρέντο με 78-51.

«Παίζουμε μια ομάδα που έχει πέντε νίκες και παραμένει αήττητη στον όμιλό μας. Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα, λόγω της νόσου COVID-19 και των τραυματισμών.

Ο κορονοϊός δημιούργησε πολύ ειδικές συνθήκες, κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε νέα δεδομένα. Οπότε, απλά ελπίζουμε κι ευχόμαστε να είμαστε υγιείς» σχολίασε ο τεχνικός των Πατρινών., Μάκης Γιατράς.

Ενώ ο Βαγγέλης Μάντζαρης προσέθεσε: «Παίζουμε με την πρωτοπόρο του ομίλου μας που δεν έχει ήττα, οπότε γνωρίζουμε ότι έχουμε μια δύσκολη αποστολή. Αλλά παίζουμε στην έδρα μας και μολονότι δεν θα έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για μια νίκη που θα μας βοηθήσει να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου παίζουν: Μπούρσασπορ-Τσεντεβίτα/Ολίμπια (19:00) και Ναντέρ-Γκραν Κανάρια (21:00).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected