Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Έσπασε” το ρόδι η Μπέρνλι (vid)

H Μπέρνλι επικράτησε 1-0 της Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας, πέτυχε την πρώτη της νίκη και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας.

Χρειάστηκε να φτάσει στις οκτώ αγωνιστικές για να πετύχει η Mπέρνλι την πρώτη της νίκη στη σεζόν, αφού επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Κρίσταλ Πάλας. Έτσι, έφτασε τους 5 βαθμούς και για πρώτη φορά φέτος βγήκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν χωρίς τον ηγέτη τους, Ζαχά, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Γουντ στο 8′ και ήταν το πρώτο φετινό εντός έδρας για τον σύλλογο. Η Κρίσταλ Πάλας αντέδρασε και το 23’ έχασε μια καλή ευκαιρία, όταν σε εξαιρετική αντεπίθεση, Εζέ, ΜακΆρθουρ και Μπατσουαγί δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν σωστά για να σκοράρουν.

Η Πάλας πάταγε καλύτερα, με τους γηπεδούχους να είναι εξαιρετικά στημένοι. Μάλιστα, στο 55΄ η Μπέρνλι έχασε τεράστια ευκαιρία να «σφραγίσει» τη νίκη, αλλά το σουτ του Γκούντμουντσον σταμάτησε στο δοκάρι. Η Πάλας προσπάθησε και στο 90′ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Μπεντέκε νικήθηκε από τον Πόουπ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected