Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλη ανατροπή της Γιουνάιτεντ, “λύτρωση” στο 92′ με τον Καβάνι (vid)

“Τρελό” ματς στο “Σεντ Μέρις” με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στη Σαουθάμπτον και τελικά να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στις καθυστερήσεις με γκολ του Έντισον Καβάνι.

Η Γιουνάιτεντ έμεινε με 2-0 πίσω στο σκορ αλλά με κπληκτικό τον Έντισον Καβάνι που έβαλε δύο και σέρβιρε ένα κατάφερε να γυρίσει το ματς. Η Μάντσεστερ έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 4’ με τον Ράσφορντ ν’ αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο μέχρι που δέχτηκαν το πρώτο γκολ.

Η Σαουθάμπτον άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζέϊμς Γουόρντ-Πράουζ, με κεφαλιά ο Γιαν Μπέντναρεκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 29’ σουτ του Κάϊλ Γουόκερ-Πήτερ από πολύ καλή θέση έφυγε λίγο άουτ. Στο 33’ όμως οι «Άγιοι» κέρδισαν φάουλ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζέϊμς Γουόρντ-Πράουζ που έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Ντε Χέα για το 2-0 των γηπεδούχων.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή σε ποσοστό 53%-47%. Στο ημίχρονο ο Ντε Χέα έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού με τον Ντιν Χέντερσον να περνάει στη θέση του.

Στο 69’ η Γιουνάιτεντ μείωσε σε 2-1, όταν μετά από σέντρα του Καβάνι, ο Φερναντέζ, στόπαρε κι εκτέλεσε με ωραίο σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 69’ ο Καβάνι αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ο Ουρουγουανός στράικερ όμως δεν λάθεψε στο 74’ όταν με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Μακάρθι κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2 των «μπέμπηδων».

Ο Έντισον Καβάνι υπέγραψε τη νίκη των μπέμπηδων όταν στο 92’ με νέα όμορφη κεφαλιά νίκησε εκ νέου τον Μακάρθι για το τελικό 3-2 της Γιουνάιτεντ

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής :

Παρασκευή 27/11
Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ  0-2

Σάββατο 28/11
Μπράιτον – Λίβερπουλ  1-1
Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι  5-0
Έβερτον – Λιντς  0-1
Γουέστ Μπρομ – Σέφιλντ Γιουν.  1-0

Κυριακή 29/11
Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουν.  2-3
Τσέλσι – Τότεναμ (18.30)
Αρσεναλ – Γουλβς (21.15)

Δευτέρα 30/11
Λέστερ – Φούλαμ (19.30)
Γουέστ Χαμ – Άστον Βίλα (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected