Διάφορα

Κυβερνητικός εκπρόσωπος : “Σύντομα θα ανοίξουν τα κομμωτήρια” (vid)

Αισιόδοξος ότι θα η κυβέρνηση θα πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του νέου Covid-19, μετά και από σχετική εκστρατεία ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί, εμφανίστηκε σήμερα, Τετάρτη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας μιλώντας στο Mega.

Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου του 2021 με στόχο μέχρι το τέλος του Ιουνίου να έχουν εμβολιαστεί όλοι οι Έλληνες πολίτες.

Για το lockdown, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέκλεισε, εμμέσως πλην σαφώς, οποιαδήποτε χαλάρωση στις 7 Δεκεμβρίου αν και έκανε λόγο για σταθεροποίηση της επιδημιολογικής κατάστασης σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία. «Θέλουμε περισσότερο χρόνο και φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή απομακρύνεται η 7η του Δεκέμβρη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας και παρέπεμψε σε ανακοινώσεις την Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου, μετά τη συνεδρίαση του πρωθυπουργού με τους επιστήμονες.

Αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων, οι ειδικοί δεν έχουν καταθέσει ακόμη την πρότασή τους, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει, επίσης, μέχρι την Παρασκευή, δήλωσε ο κ. Πέτσας.

Εξάλλου, ο κ. Πέτσας αποκάλυψε ότι «σύντομα» θα ανοίξουν τα κομμωτήρια.

Δείτε τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου:

*με στοιχεία από το makthes.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected