Κατηγορίες
Αθλήματα

Κυρίως ταμπλό και προημιτελικά ο Πέτρος Τσιτσιπάς

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Πέτρο Τσιτσιπά στο Futures των 15.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία, καθώς με 3 διαδοχικές νίκες εξασφάλισε μια θέση στο κυρίως ταμπλό του μονού, ενώ σήμερα προκρίθηκε και στα προημιτελικά του διπλού.

Μαζί με τον Εσθονό Kristjan Tamm, o Πέτρος Τσιτσιπάς κέρδισε σήμερα τους Alexander Kotzen και Jean Thirouin με 6-2, 7-5, για να προκριθεί στα προημιτελικά του διπλού, στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο 20χρονος Έλληνας τενίστας πέτυχε ακόμα 3 διαδοχικές νίκες στο μονό, όπου κατάφερε μέσα από τα προκριματικά να εξασφαλίσει την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό της hard court διοργάνωσης της ITF.

Στον 1ο γύρο κέρδισε τον Γερμανό Lewie Lane με 6-0, 6-4, ενώ στον 2ο γύρο είχε μια πιο δύσκολη αποστολή, επικρατώντας του Βρετανού Jack Gibbens με 7-6 (1), 6-3. Στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, κέρδισε τον Ουρουγουανό Ignacio Carou με 6-3, 6-0.

Αύριο, για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό και για μια θέση στους “16” καλύτερους του τουρνουά, ο Πέτρος θα αντιμετωπίσει τον Lucas Poullain από τη Γαλλία, Νο.554 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ και Νο.6 στο ταμπλό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected