Κατηγορίες
Football League

Δεν συνεχίζει στον ΟΦΙ ο Ivan Benko

Μετά από 2.5 χρόνια, ο Ιβάν Μπένκο αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Ο 23χρονος Κροάτης τερματοφύλακας μεταγράφηκε στους «ασπρόμαυρους» το καλοκαίρι του 2018 από τη Βρμπόβετς της χώρας του και παρά το γεγονός πως δεν είχε πολλές συμμετοχές, αγαπήθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά :

«Ο 20χρονος Iβάν ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι στον ΟΦΙ, από την πατρίδα του την Κροατία, σαν αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Πρίφτη χωρίς να ξέρει ούτε μία ελληνική λέξη.

Από την πρώτη μέρα μας κέρδισε με την ευγένεια του και τον άριστο χαρακτήρα του. Γρήγορα καταλάβαμε ότι ήταν μεγάλο ταλέντο κάτω από τα δοκάρια. Όμως αυτό που μας «σκλάβωσε» ήταν η τόσο μεγάλη αγάπη που φαινόταν ότι απέκτησε για τον ΟΦΙ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, την εβδομάδα της μητέρας των μαχών με τον ΕΘΝΙΚΟ, ο Ιβάν λόγω λοίμωξης στο μυοκάρδιο εισήχθη στο νοσοκομείο. Οι ιατροί του απαγόρευσαν ακόμα και σαν θεατής να δει τον αγώνα. Δεν γράψαμε τίποτα όλη την εβδομάδα για ευνόητους λόγους, όμως ζούσαμε το δράμα του. Ο Ιβάν όλη την εβδομάδα, και παρά την κατάσταση της υγείας του, είχε μόνο ΕΝΑ καημό. Τον ΟΦΙ και τον αγώνα – τελικό της Κυριακής.

Η σελίδα που διαβάζετε μόλις, ειλικρινά αυτόν τον τίτλο του τον αφιερώνει. Είναι ο παίκτης της καρδιάς μας. Είναι ο παίκτης που έχει αγαπήσει τον ΟΦΙ όσο λίγοι.

Ιβάν σιδερένιος. Πρόσεξε το αμέσως επόμενο διάστημα την υγεία σου, και όπως σου είπε ο πρόεδρος, όπως σου είπε ο κόουτς, όπως σου γράφουμε τώρα και από εδώ, από τον ΟΦΙ θα φύγεις μόνο όταν θα θελήσεις εσύ.»