Κατηγορίες
Διάφορα

Έσβησαν το πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση στο γιατρό που πήγαινε σε εφημερία στη Βέροια

Σβήστηκε το πρόστιμο για… άσκοπη μετακίνηση στον γιατρό του Νοσοκομείου Βέροιας, το οποίο του είχε επιβληθεί την περασμένη Κυριακή (3/1/2021) στα διόδια των Μαλγάρων από την Αστυνομία.

Ο γιατρός του νοσοκομείου Βέροιας ξεκίνησε την Κυριακή από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Βέροια όπου εργάζεται, για να κάνει την εφημερία του στο νοσοκομείο.

Κατά τον έλεγχο στα διόδια των Μαλγάρων οι αστυνομικοί του επέβαλαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση, καθώς δεν είχε το σχετικό έντυπο μετακίνησης εργαζομένων, αλλά είχε την ταυτότητα μέλους του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας και τον σχετικό πίνακα εφημεριών του νοσοκομείου, όπως αποδεικνυόταν ότι κινούνταν για εργασία και όχι για… άσκοπος λόγους.

Την καταγγελία γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας. «Η επίδειξη της ιατρικής ταυτότητας και του προγράμματος εφημεριών του νοσοκομείου Βέροιας δεν ήταν αρκετά κατά τον έλεγχο από την τροχαία στα διόδια Μαλγάρων», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση. Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας καταδικάζει το συμβάν και κάνει λόγο για «υπερβολική αυστηρότητα» από πλευράς των Αρχών.

Όπως αναφέρει το ΕΘΝΟΣ, tον συγκεκριμένο γιατρό και άλλους 21 υγειονομικούς είχε ευχαριστήσει δημόσια μέσα στο Δεκέμβριο και ο διοικητής του νοσοκομείου Νάουσας για την προσφορά τους και την στήριξή τους στο ομώνυμο νοσοκομείο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected