Κατηγορίες
Super League 2

Μεγάλο διπλό με ανατροπή για τον ΟΦ Ιεράπετρας, γκολ για highlight από τον Κούστα!

Ένα από τα πιο θεαματικά παιχνίδια της σεζόν το σημερινό στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων στην Άρτα, όπου ο ΟΦ Ιεράπετρας πήρε τη νίκη με ανατροπή.

Ο Καραϊσκάκης Άρτας, που ήθελε μόνο τους τρεις βαθμούς στο σημερινό ματς, πάλεψε για τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να βρεθεί ξανά στην τελευταία θέση.

Η ομάδα του Τίμου Καβακά από την άλλη, πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν και με κορυφαίο τον Κρίστιαν Κούστα πήρε μια σπουδαία νίκη, που της δίνει ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Καραϊσκάκη πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, που βάζει υποψηφιότητα για το καλύτερο της χρονιάς (ΕΔΩ).

Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Καραϊσκάκης πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Δεινόπαπας εκτέλεσε το κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Λόβριτς χωρίς ιδιαίτερη πίεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μανουσάκη.

Από το σημείο αυτό, ο ΟΦΙ πήρε τα ηνία του ματς και απείλησε δύο φορές την εστία του Σοϊλεμέζογλου, πριν πετύχει την ισοφάριση.

Στο 13΄ο Ντάλα Κόστα σούταρε από πλάγια, η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ και δύο λεπτά αργότερα, ο Χιντζίδης εκτέλεσε ωραία το φάουλ και ανάγκασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούσει εντυπωσιακά.

Στο 20′ ήρθε το γκολ από πλευράς φιλοξενούμενων, όταν ο Κούστα στόπαρε εντυπωσιακά μέσα στην περιοχή και με εκπληκτικό γυριστό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σοϊλεμέζογλου.

Η υπεροχή του ΟΦΙ άρχισε να παγιώνεται στο παιχνίδια και αφού στο 33′ προειδοποίησε με τον Κούστα, ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το δεύτερο γκολ, το κατάφερε στο 40′ ο Χιντζίδης με μακρινό σουτ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 53′ ισοφάρισαν με γυριστό σουτ του Δούμτσιου μέσα από την περιοχή.

Στο 55′ ο ΟΦΙ και πάλι στο προσκήνιο, με πρωταγωνιστή τον Χιντζίδη αυτή τη φορά που πλάσαρε μόλις άουτ.

Η ομάδα της Κρήτης πήρε ξανά το προβάδισμα στο 65′ όταν ο εξαιρετικός σήμερα Κούστα πλάσαρε από κοντά, μετά και την προσπάθεια του Φουάση.

Αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή στο ματς, καθώς στα εναπομείναντα 30 λεπτά επικράτησε το δυνατό παιχνίδι αλλά και οι κινήσεις σκοπιμότητας.

Συνθέσεις

Καραϊσκάκης Άρτας (Γιάννης Μάγγος): Σοϊλεμέζογλου, Θεολόγλου, Δούμτσιος, Δεινόπαπας, Γυφτοκώστας (64′ Τσούτσης), Ναζίμ, Ταμπάς, Παπανίκου, Κλιγγόπουλος, Ρούνεϊ, Λόβριτς

ΟΦ Ιεράπετρας (Τίμος Καβακάς): Μανουσάκης, Πριόνας, Χιντζίδης (79′ Αρναούτογλου), Μασουέρο, Περδίκης, Φουάσης, Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα, Κούστα, Ντάλα Κόστα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected