Κατηγορίες
Super League 2

Ανεβαίνουν τα Χανιά, 2-0 στα Τρίκαλα

Σπουδαίο διπλό για την ομάδα των Χανίων στα Τρίκαλα, που τη φέρνει ξανά στην 6η θέση, έναν βαθμό πίσω από τον 5ο Διαγόρα.

Από την άλλη πλευρά, οι Θεσσαλοί συνεχίζουν το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων και μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα και το πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, πλέον κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Τα γκολ για τους Κρητικούς σημείωσαν οι Κάρλος και Βασιλόγιαννης, με τον Δημητριάδη ωστόσο να είναι ο MVP καθώς είχε συμμετοχή και στα δύο τέρματα.

Στο πρώτο ημίχρονο τα Χανιά ήταν καταιγιστικά, ξεκινώντας δυναμικά από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Στο 9’ οι Κρητικοί έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Δημητριάδη, ο οποίος πάσαρε στον Μπραμπίγια, με τον Βραζιλιάνο να περνάει με όμορφη κίνηση τον αμυντικό των Τρικάλων, αλλά στη συνέχεια το πλάσε του, το σταμάτησε ο Γιακουμής.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Δημητριάδης έδωσε μία καταπληκτική πάσα στον Καρλίτο, στην πλάτη της άμυνας, με τον Βραζιλιάνο να μην αστοχεί στο τετ-α-τετ με τον Γιακουμή και να γράφει το 0-1.

Οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν να πιέζουν και να ελέγχουν το παιχνίδι και στο 24ο λεπτό, ο Δημητριάδης πάσαρε ξανά στον Καρλίτο ο οποίος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα σταμάτησε στον Ζώγκο και στη συνέχεια, ο Βασιλόγιαννης από κοντά έκανε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος ξεκίνησαν πιο δυναμικά τα Τρίκαλα, προσπαθώντας να πετύχουν ένα γκολ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι και απείλησαν στο 50’ για πρώτη φορά, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη, όπου η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Τα Χανιά δεν δημιούργησαν ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος πέρα από ένα φάουλ του Μασένα στο 89’ όπου απέκρουσε Γιακουμής, διατηρώντας το υπέρ τους 0-2, μέχρι το τέλος, επιστρέφοντας στις νίκες.

Συνθέσεις

Τρίκαλα (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Σκόνδρας (46’ Σκόνδρας), Ευθυμίου, Παπαγεωργίου, Νιάρος, Ζώγκος, Σταματής (67’ Πανίδης), Νατέρ (46’ Ελευθεριάδης), Κεχαγιάς (46’ Πιαστόπουλος).

ΠΑΕ Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Καμαρά, Πλέγας, Κάρλος, Βασιλόγιαννης (86’ Ζιούλης), Μπραμπίγια (70’ Βρεττός), Δημητριάδης (59’ Παναγιωτούδης), Διαμαντόπουλος (70’ Μασένα).

*με στοιχεία από το grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected