Football League

“Έκλεψε” τον βαθμό στο 90+7′ ο Ιάλυσος!

“Γκραν-γκινιόλ” ματς στην πρεμιέρα της Football League στο “Οικονομίδειο”, με τον Ιάλυσο Ρόδου να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Καλλιθέα είχε προηγηθεί στο 62ο λεπτό με γκολ του Σταύρου και κρατούσε μια πολύ σημαντικό νίκη στην εκκίνηση της σεζόν, όμως στην τελευταία κυριολεκτικά φάση, έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της.

Το γκολ που “λύτρωσε” τους Ροδίτες σημείωσε ο Χατζησάββας με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ιάλυσο στο ματς καταγράφηκε στο 22′. Μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, αυτή στρώθηκε στον Ρούσσο που σούταρε διαγώνια από τα όρια της περιοχής, στέλνοντας την ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κουρεπίνη.

Στο 41′ ο Ιάλυσος ξανά στα καρέ των φιλοξενούμενων, ο Ρούσσος έκανε τη σέντρα, ο Παπαδόπουλος πλάσαρα αλλά ο Χοτζάλι απομάκρυνε σωτήρια.

Η Καλλιθέα μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και μετουσίωσε σε γκολ την υπεροχή της, όταν στο 62′ και μετά από μια φάση διαρκείας στα καρέ του Ανδρούτσου, Μαρουκάκης με πλασέ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Σταύρου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στα τελευταία 15 λεπτά, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και πίεσαν τους “κυανόλευκους”, μεταφέροντας τη μπάλα στα καρέ του Κουρεπίνη. Με τα 7 λεπτά καθυστερήσεις που υπέδειξε ο ρέφερι, δόθηκε η ευκαιρία στους “τοξοβόλους” να κυνηγήσουν την ισοφάριση, η οποία τελικά ήρθε στη φάση του 97ου λεπτού!

Συνθέσεις

Ιάλυσος Ρόδου (Βαγγέλης Χαντές) : Ανδρούτσος, Γκέζος, Μπουτσάι (71′ Σταθόπουλος), Καρπαθάκης, Καντούτσης (55′ Τερζίου), Σκεντεράι,, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρούσσος (71′ Γιώργου), Χατζησάββας, Παπαδόπουλος, Μαστραντωνάκης (88′ Χριστόπουλος)

Καλλιθέα (Γιώργος Κούτσης) : Κουρεπίνης, Καλύβας, Κρητικός, Μουσταφίδης, Καντέ (65′ Ενγκουέμ), Σταύρου (83′ Παντελίδης), Παπαγγελής (74′ Ρόπας), Χοτζάλι, Στούπης, Μαρουκάκης (82′ Στεβάνοβιτς), Καββαδίας

φωτ. news12.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected