Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφή Τσολακίδη στη Θύελλα Σαρακηνών

Την απόκτηση του επιθετικού Γιάννη Τσολακίδη ανακοίνωσε η Θύελλα Σαρακηνών, που πρόσθεσε ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ της, ενόψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματο.

Όπως αναφέρει το Pellasports, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειρατών γεννήθηκε στις 26 Ιανουαρίου του 1996 και ξεκίνησε την καριέρα από τον Αλέξανδρο Κιλκίς και στη συνέχεια βρέθηκε στον ΠΑΟΚ και στα τμήματα υποδομής. Εκεί υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και μάλιστα κλήθηκε και αγωνίστηκε στην Εθνική Ελλάδος των νέων. Ακολούθως βρέθηκε δανεικός στον Πανελευσινιακό, Καρμιώτισσα (Α’ Εθνική Κύπρου) και Αιγινιακό, όπου σε δυόμιση χρόνια, κατέγραψε περίπου 100 συμμετοχές, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Την περσινή σεζόν βρέθηκε στον Εδεσσαϊκό με τον οποίο πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και τη φετινή σεζόν πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟ Κουφαλίων.

Σαφώς και πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη στο χώρο της επίθεσης των Πειρατών και αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμα σημαντικό όπλο στα χέρια του Κώστα Γαλτσίδη, προπονητή της Θύελλας Σαρακηνών που επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του αέρινου επιθετικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected