Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για την Κύπρο του Νίκου Κωστένογλου (vid)

Με τρομερό γκολ του Πίττα η Εθνική Κύπρου νίκησε με 1-0 τη Σλοβενία, για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου, για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022.

Το πρώτο γκολ του Πίττα με το εθνόσημο, χάρισε την πρώτη νίκη με Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο. Η Κύπρος έχει πλέον 4 βαθμούς έναντι τριών της Σλοβενίας.

Δίκαιη η επικράτηση των γηπεδούχων, που ήταν καλύτεροι με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο. Ελάχιστες ήταν οι φορές που απείλησαν οι Σλοβένοι, ενώ σε 2-3 περιπτώσεις οι Κύπριοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ.

Άλλος… αέρας στο στους “μπλε” με τον Έλληνα προπονητή στον πάγκο, ο οποίος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να παρουσιάσει μια… πολύ κανονική ομάδα, με αρχή, μέση και τέλος.

Συνθέσεις

Κύπρος: Μιχαήλ, Αντωνίου, Σωτηρίου, Κούσουλος, Λαΐφης, Ιωάννου Ν., Πίττας, Κάστανος (60′ Χάμπος), Αρτυματάς (90+2′ Γκόγκιτς), Παπουλής (82′ Λοϊζου), Πιέρος (90+2′ Ηλία)

Σλοβενία: Όμπλακ, Στογιάνοβιτς, Μπλάζιτς, Μπάιριτς, Μπάλκοβετς (81΄Κούτερ), Κούρτιτς, Μπιγιόλ (59′ Τσρινγκόι), Λόβριτς (81′ Ζάχοβιτς), Ζάιτς (46′ Μποχάρ), Ίλισιτς, Κράμερ (59′ Βούτσκιτς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected