Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Γενικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Οι…100 περίπου μεταγραφές της ημέρας και δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!

Οργασμός μεταγραφικής δραστηριότητας στη Γ Εθνική, που μετρά αντίστροφα για την επανεκκίνηση της σεζόν, που διακόπηκε ελέω Covid-19.

Το sportsup.gr συγκέντρωσε τις 100 περίπου μεταγραφές που ανακοίνωσαν οι ομάδες κατά τη σημερινή ημέρα.

Αναλυτικά :

Αιολικός : Η ομάδα της Μυτιλήνης απέκτησε τον 21χρονο (20/04/2000) μεσοαμυντικό, Κώστα Αργυρίου από τον Φωκικό αλλά και τον 16χρονο αμυντικό, Παναγιώτη Σαλτογιάννη από την Αναγέννηση Γέρας.

Ρεθυμνιακός : Οι “κυανόλευκοι” απέκτησαν με μορφή δανεισμού τον 17χρονο μεσοαμυντικό, Βαγγέλη Σωπασή από τον Τάλω Μελιδονίου.

Αναγέννηση Ιεράπετρας : Η ομάδα του Λασιθίου ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 20χρονου αμυντικού, Αντώνη Κουρίνου από τον ΑΟ Αγίας Παρασκευής στην ΕΠΣ Αθηνάνω

Άρης Αβάτου : Την απόκτηση του Μηνά Ισπυρλίδη ως δανεικός από τη Ξάνθη ανακοίνωσαν οι “κιτρινόμαυροι”

Αμβρυσσέας Διστόμου : Στην ομάδα της Βοιωτίας θα αγωνιστεί ο 22χρονος (22/05/1998) αμυντικός, Ανδρέας Κωτσαλάς από τον Αθηναϊκό

ΑΟ Διαβολιτσίου : Τους 13 παίκτες που απέκτησε ανακοίνωσε η ομάδα της Μεσσηνίας. Αυτοί είναι οι Βασίλης Κρεμμύδας (Ολυμπιακός Ανάληψης), Νίκος Λιόλιος (Πανθουριακός), Σπύρος Οδεμισιώτης (Πανθουριακός), Άγγελος Μπαστακός (Νέος Άρις), Αχιλλέας Χαρλέπας (Πανθουριακός), Δημήτρης Μπάρκας (Παπαφλέσσας Χώρας), Γιάννης Στραβάκος (Ομόνοια), Παναγιώτης Σίνος (Εθνικός Μελιγαλά), Σταύρος Τσουλάκος (ΑΕ Μάνης), Στέφανος Παπαδόπουλος (ΑΕ Καραισκάκης), Βασίλης Ψωμάρας (Παλληνιακός), Μάριος Μεταξάς (ΑΕ Καραβάς) και Στράτος Παπανικολός (ΠΣ Καλαμάτας)

Θύελλα Ραφήνας : Επιστρέφει στους “πράσινους” ο 31χρονος αμυντικός, Βαγγέλης Μανουσάκης από τον Θησέα Νέας Μάκρης.

Προοδευτική : Διπλό “χτύπημα” για τους “βυσσινί” που ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου μέσου, Μάριου Περλέση από τον Ήφαιστο Χαϊδαρίου και τον 22χρονο αμυντικό, Γιάννη Πανίδη από τη Διάνα Ηλιούπολης.

Δήμητρα Ευξεινούπολης : Η ομάδα της Μαγνησίας απέκτησε τους νεαρούς Βασίλη Νικογιάννη και Σεραφείμ Τανό.

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου : Την απόκτηση του 31χρονου μεσοαμυντικού, Τάσου Διαμαντή από τον Πανναυπλιακό, ανακοίνωσε η ομάδα της Αργολίδας, όπως επίσης και του 28χρονου αμυντικού, Χρήστου Κάπλατζη επίσης από την ομάδα του Ναυπλίου.

Hρακλής Ψαχνών : Την απόκτηση του 18χρονου μέσου, Νίκου Λιάσκου από την Αναγέννηση Μαντουδίου ανακοίνωσε η ομάδα της Εύβοιας, όπως επίσης και των Ηλία Λούκα (μεσοεπιθετικός από τον ΑΟ Χαλκίς) και Στέλιο Μπαλαμπάνη από τον ΑΟ Μακρυκάπα.

Αίας Γαστούνης : Η ομάδα της Ηλείας απέκτησε τον Γιάννη Παρασκευόπουλο από τον Αστέρα Αμαλιάδας.

ΠΑΟ Βάρδας : Στους “πράσινους” θα αγωνιστεί ξανά ο Κώστας Σταθόπουλος, που είχε μεταγραφεί την αρχή της σεζόν στον Αστέρα Αμαλιάδας.

Ζάκυνθος : Ο 18χρονος επιθετικός, Τάσος Κακολύρης, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ΑΕΚ U19 είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των νησιωτών. Επίσης, στο ρόστερ εντάσσεται και ο 25χρονος επιθετικός από τη Γουιάνα, Κάμερον Σαούλ από την ιρλανδική Φιν Χαρπς

Εθνικός Σκουλικάδου : Δύο οι τελευταίες μεταγραφές για την ομάδα της Ζακύνθου, που απέκτησε τους Κώστα Κάρδαρη (αμυντικός από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας) και τον 19χρονο μέσο, Λευτέρη Μεταξά από την ΑΕΚ U19.

Παναιγιάλειος : Οκτάδα μεταγραφών για την ομάδα της Αχαΐας και συγκεκριμένα τους Γιώργο Ροδόπουλο, Μανώλη Βώρφη, Γιάννη Καλλιακμάνη, Μάριο Σπηλιωτόπουλο, Θανάση Σπυρόπουλο, Γιώργο Ξυνό, Θεοφάνη Ψυχράνη και Χάρη Σουβατζόγλου.

Αχαϊκή : Μια σειρά από προσθήκες για τους “κιτρινόμαυρους” που ανακοίνωσαν την απόκτηση των Δημήτρη Ανδρεόπουλου και Άκη Κωστή από τον Ατρόμητο Πατρών, Μίλτου Μητρόπουλου από Άρη Πατρών, Δημήτρη Τσιτσάρη από την Δόξα Μανωλάδας, Ηλία Γεωργόπουλου από τον Πήγασο Πατρών, Ανδρέα Λαζανά από τον Αχαιού Σαραβαλίου, Ανδρέα Σοφούλη από τη Δόξα Παραλίας, Γιώργο Πογιατζή από την Αστραπή Ψαροφαίου, Γιάννη Δρόσο από Α.Ε Λιμνοχωρίου, Τάσο Κωστόπουλο Ατρόμητος Λάππα, αλλά και τους Διονύση Κυριακόπουλο, Γιώργο Νταλάπα Κώστα Βρύνια και Νίκο Ταπεινό από την ομάδα της Δόξας Νιφορεΐκων.

ΑΠΟ Κερατσίνι : Στην απόκτηση του 30χρονου (03/07/1990) ακραίου αμυντικού, Μιχάλη Κατσικιά από τον ΠΑΣ Κιθαιρών Καπαρελλίου προχωρά η ομάδα του Πειραιά.

ΟΦ Αγίου Ματθαίου : Πέντε μεταγραφές από την ομάδα της Κέρκυρας και συγκεκριμένα τον 22χρονο επιθετικό, Αλέξανδρο Γραικό από τους Πόντιους Θρυλορίου, τον 18χρονο επιθετικό Μάριο Κωσταλέτο από τον Όλυμπο Κέρκυρας, τον 20χρονο μεσοαμυντικό Σπύρο Ζωχιό από τον Ερμή Αμυνταίου, τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Νικήτα Βλάχο από τον ΠΟ Νέας Καλλικράτειας και τον 32χρονο επιθετικό, Άκη Χαρβαλιά από τον ΑΟ Αγίου Νικολάου.

Νίκη Αγκαθιάς : Σύμφωνα με το soccerpractor, η ομάδα της Ημαθίας απέκτησε τους Κώστα Ντέλλα, Γιάννη Μπιγκάνο, Νίκο Ζάχο και Δημήτρη Σαρακατσιάνο από τον ΦΑΣ Νάουσα, τον Γιάννη Δήμου και τον Γιώργο Μυλωνά από τον Ολυμπιακό Κυμίνων, τον Νίκο Παπαδόπουλο από την Αχαϊκή, τον Σωτήρη Χατζηιωάννου από τον Καμπανιακό, τον Γιώργο Προδρόμου από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, τον Δημήτρη Θυμιόπουλο από τη Θύελλα Σταυρού και τον Αστέριο Βύζα από τον Άχθο Αρούρη

Ποσειδών Μηχανιώνας : Την απόκτηση του 19χρονου αμυντικού, Βασίλη Κατσουλίδη ως δανεικός από την U19 του Άρη, ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης

ΠΑΟ Κουφαλίων : Μια…11άδα μεταγραφές για τους “κυανόλευκους”. Αποκτήθηκαν οι Θεόκλητος Μαγουλάς (Ομόνοια Σίνδου), Θανάσης Φασουλάκος (Κιλκισιακός), Χρήστος Χαχαμίδης (Αχιλλέας Τριανδρίας), Λάζαρος Χατζηπαναγής (Ηρακλής), Δημήτρης Μεταξάς και Δημήτρης Ταχάτος (Δάφνη Ακροποτάμου), Δημοσθένης Κίκιρης (Απόλλων Ευρωπού), Παναγιώτης Κιτσικούδης (ΜΑΣ Αγχιάλου), Αδάμ Κούφας (Άρης U19), Έλβις Χατζιλάρι (Νίκη Ευκαρπίας) και Δημήτρης Μπαλάφας από Φοίνικα Πολίχνης.

Ορφέας Ξάνθης : Ο 19χρονος (04/03/2002) Σλάβικ Αλεξανιάν και ο 18χρονος (10/08/2002) Μιχάλης Κυριάκος θα αγωνιστούν στην ομάδα ως δανεικοί από τη Ξάνθη U19.

Ελπίδα Σαπών : Την απόκτηση του επιθετικού, Κώστα Πασχάλη από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου ανακοίνωσε η ομάδα της Ροδόπης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected