Football League

Επιστροφή στις νίκες για τον Θεσπρωτό, 3-1 την ΑΕΠ Κοζάνης (photos)

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Θεσπρωτό, που επικράτησε 3-1 της ουραγού ΑΕΠ Κοζάνης και έφτασε τους 7 βαθμούς στον Βόρειο όμιλο της Football League.

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και παρά το γεγονός πως η ΑΕΠ ισοφάρισε, βρήκε τις λύσεις και πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

Χαρακτηριστικό είναι πως μέχρι το 32′ το ματς είχε ήδη τρία τέρματα, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά, με στόχο τη νίκη.

Στο 2ο λεπτό, ο Πατσέκο έκανε τη σέντρα και ο Σαραντίδης μέσα από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Θεσπρωτό, με την ΑΕΠ να αντιδρά στο 15′ όταν ο Σιν Ζιν Λι σούταρε, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γκανσιέρ και ο Σέα ευστόχησε στο πέναλτι (1-1).

Στο 32′ όμως οι “κιτρινόμαυροι” πήραν ξανά το προβάδισμα, όταν ο Ραμίρες εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπίκας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ψαρρά (2-1).

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 57′ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Σαραντίδη, ο οποίος έβαλε τις βάσεις για τη σημερινή επικράτηση της ομάδας του.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα) : Κολιοφούκας, Κωστάκης, Ζούρκος, Γκανσιέρ, Γώγος Γ., Κωνσταντακόπουλος, Κωνσταντίνου (89′ Καζβιρόπουλος), Ραμίρεζ (73ο Διγκόζης), Πατσέκο (89ο Κοντοές), Μπίκας, Σαραντίδης (67ο Ζιώγας).

ΑΕΠ Κοζάνης (Ρόμαν Ναντβόρνικ) : Ψαρράς, Τρομπούκης, Κυριαλλάνης, Κοτταρίδης, Καραγιαννίδης, Ντούκα, San Jin Lee (55′ Τσικόπουλος), Franco, Nικολίτσας, Βοριαζίδης (83′ Τσιάρας) (83′ Αιχμαλωτίδης), Κ., Φωλίνας.

φωτ. theball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected