Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Περίπατος” του Ηρακλή Λάρισας (photos)

Εύκολο απόγευμα για τον Ηρακλή Λάρισας. Το Λαρισινό σωματείο ξεπέρασε το εμπόδιο του Μακεδονικού Φούφας μιας και επικράτησε με 4-0 στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική και σκαρφάλωσε έτσι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο εξαιρετικό γήπεδο της Νεάπολης Α’ χωρίς την παρουσία κόσμου. Οι παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη και του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και πέρα από τα γκολ που σημείωσαν, απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν τον δείκτη του σκορ, μάλιστα είχαν και δύο δοκάρια!

Ο εξαιρετικός Γιώργος Κακαβίτσης σκόραρε δύο φορές, στο 31΄ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Στοϊνοβιτς και στο 80΄μετά από έξοχη ατομική ενέργεια ενώ είχε και δοκάρι στο 52΄με κεφαλιά.

Επίσης σκόραραν και οι Νίκος Ναρίνογλου (56΄μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια) και Κώστας Καμπέρης (87΄με ωραίο σουτ).

Για τους «κυανόλευκους» ευκαιρίες είχαν οι Ναρίνογλου (6΄, 35΄, 42΄δοκάρι), Γκιουρσάνης (ακυρωθέν γκολ στο 45΄) και Κακαβίτσης (66΄ δοκάρι).

Ο Μακεδονικός αγωνίσθηκε από το 58΄με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σπανδωνίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ είχε δύο ευκαιρίες με τους Σωτηριάδη (49΄) και Βασάκη (90΄) αλλά ο Παπαγιάννης είχε ένα εύκολο απόγευμα.

Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ναρίνογλου, Στοϊνοβιτς Χ. (67΄Αθανασιάς), Τάρτας (60΄Χριστίδης), Χατζηλιάδης, Γαλάνης, Μπάμης (72΄Καμπέρης), Γκιουρσάνης (72΄Κίτσιος), Χατζόπουλος (60΄Πότσι), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

Μακεδονικός Φούφα (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Καρασιούνας (80΄Ραντζόγλου), Χαραλαμπίδης, Σωτηριάδης, Αμαραντίδης, Παναγιωτίδης, Τοπάλης (80′ Λούσιος), Θεοδουλίδης (63΄ Μαντζόπουλος), Σπανδωνίδης, Καραφουλίδης (69′ Βασάκης), Μαρμασίδης (46΄Τσολάκης).

δείτε φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected