Κατηγορίες
Football League

Μεγάλο “διπλό” της Επισκοπής στο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”

Μεγάλο διπλό πήρε η Επισκοπή απέναντι στο Αιγάλεω, το οποίο παρότι πραγματοποίησε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση γνώρισε την ήττα με 1-3 από τους ”Ρεθυμνιώτες”.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς και προηγήθηκαν στο 27′ με γκολ-πέναλτι του Μπαρμπαρούση.

Στο 33′ η Επισκοπή ισοφάρισε με γκολ του Τσιριγώτη, με τους Ρεθυμνιώτες να παγώνουν το Μαυροθαλασσίτης στις καθυστερήσεις του α’ μέρους όταν ο Τσιριγώτης με προβολή μετά από σέντρα έκανε το 1-2. Στο 53′ ο Ανδρέου με κεφαλιά έκανε το 1-3, ψαλιδίζοντας τις ελπίδες του Αιγάλεω για θετικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια το ματς ήταν μονόλογος για το Αιγάλεω που είχε δοκάρι με τον Τσίτσαρη στο 55′ και πολλές ευκαιρίες ωστόσο αυτό δεν αρκούσε για να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

το φιλμ του αγώνα στο sportcyclades.gr

Συνθέσεις

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης) Σικαλιάς, Σταματάκης, Αναστασίου (63′ Οκάν), Οικονομόπουλος, Βλάχος, Μαχαίρας (78′ Κασνέτσι), Γουερέ, Λάσκαρης (46′ Χαντί) Μπαρμπαρούσης, Τσίτσαρης, Τσιλιγκίρης.

ΑΟ Επισκοπής (Γιαμίσκο Βέλιτς) Δήμιζας, Καραγιάννης, Λάμτσε, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Γιαννούτσος (84′ Ανυφαντάκης), Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Λίμα, Ρόχα (88′ Τσόφλιος), Τσιριγώτης (90+5′ Βαρουξής).

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected