Κατηγορίες
Διάφορα

Η εκπομπή “Focus” με καλεσμένη την Στεφανία Γκουντουρά! (vid)

Στον διαδικτυακό “αέρα” το Focus του Σαββάτου με καλεσμένη τη Στεφανία Γκουντουρά!

Η ερμηνεύτρια από τη Βέροια, με τη σπουδαία φωνή και τις σημαντικές σπουδές πάνω στη μουσική, μιλά στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο για την πορεία της στο τραγούδι, από τα πρώτα χρόνια στο Ωδείο και στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών μέχρι και την πρόσφατη δουλειά της στην Κύπρο, όπου μένει πλέον μόνιμα.

Αναφέρεται στα πρόσωπα που τη βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια αλλά και στα μαγαζιά που εργάστηκε σε Βέροια και Θεσσαλονίκη, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλους όσους πίστεψαν σ αυτήν από τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

Καταθέτει επίσης την άποψη της για όσα έφερε στο φως η Σοφία Μπεκατώρου και το αν έχει βιώσει η ίδια παρόμοιες καταστάσεις, όπως επίσης και την προσωπική της εμπειρία με τον Covid-19, που την ταλαιπώρησε αρκετά!

Μας μιλά για την παρουσία της στο “Voice”, έφτασε μέχρι τα battles και μάλιστα προχωρά σε αποκαλύψεις για όσα έζησε τόσο στα παρασκήνια όσο και πάνω στη σκηνή!

Δείτε την εκπομπή με τη Στεφανία Γκουντουρά, ακολουθήστε τη σελίδα του Focus στο facebook και κάντε subscribe στο κανάλι της εκπομπής στο Youtube!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected