Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Πάνω από 45 λεπτά καθυστέρησε το ασθενοφόρο για να παραλάβει τραυματία ποδοσφαιριστή! (photos+vid)

Λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση του ΠΟ Ελασσόνας με τον ΑΟ Σελλάνων από το Προάστιο της Καρδίτσας, ο τραυματισμός του Γερεντέ των φιλοξενούμενων μετά από σύγκρουση με ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, σόκαρε τους πάντες.

Ο ποδοσφαιριστής χτύπησε στο πρόσωπο και βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος, με την ιατρό κ. Σκρέτα, τα άτομα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τους παράγοντες των δύο ομάδων να μπαίνουν εσπευσμένα στον αγωνιστικό χώρο.

Επάνω από τον τραυματία ποδοσφαιριστή έτρεξαν αμέσως και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και ιατρός στο επάγγελμα Θανάσης Ζιώγας καθώς και η αντιδήμαρχος και νοσηλεύτρια Φρόσω Καρκαβανίδου.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ στη Λάρισα ενώ ο αγώνας είχε διακοπή μιας ώρας, μέχρι να προσέλθει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να οδηγήσει τον ποδοσφαιριστή πρώτα στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας και στα Επείγοντα Περιστατικά και στη συνέχεια σε νοσοκομείο στη Λάρισα.

Οι φίλαθλοι και οι παράγοντες του ΠΟΕ δεν έκρυψαν την αγανάκτησή τους και τον προβληματισμό τους, που ακόμη μια φορά, όπως πριν έξι χρόνια σε τραυματισμό ποδοσφαιριστή του κατέφθασε ασθενοφόρο μετά από 45 λεπτά.

Ένα πρόβλημα που παραμένει άλυτο για μια επαρχία που είναι τεράστια σε απόσταση, με δύο ασθενοφόρα, που αν βρίσκονται σε άλλα περιστατικά, καθυστερούν και όταν δεν υπάρχει αναπλήρωση ή σωστή επάνδρωση του υγειονομικού δυναμικού, μπορεί να έχει πολύ δυσάρεστες συνέπειες για τον τραυματία ή τον ασθενή.

Η επαρχία Ελασσόνας έχει 52 δημοτικά διαμερίσματα και αν τραυματιστεί ένας πολίτης στην Άκρη Ελασσόνας για παράδειγμα, θα πρέπει να διανύσει μαζί με την επιστροφή στη βάση του 160 χιλιόμετρα ένα ασθενοφόρο από τη Λάρισα για να μπορέσει να εξυπηρετήσει και να βοηθήσει.

δείτε τη φάση στο 1.53.00 του βίντεο :

δείτε φωτογραφίες στο radioelassona.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected