Football League

Ανατροπή και νίκη για την Καλλιθέα

Ούτε από προβλήματα, ούτε από ενστάσεις, ούτε από δυσκολίες καταλαβαίνει αυτή η Καλλιθέα!

Η σπουδαία ομάδα του Γιάννη Τάτση παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Καλαμάτα έβγαλε τεράστιο πάθος και ψυχή στο γήπεδο επικρατώντας με 2-1 της Μάυρης Θύελλας, υποχρεώνοντας την στην πρώτη της ήττα.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τεράστια καρδιά και θέληση και πήραν το τρίποντο που θα αποτελέσει μια ψυχολογική ένεση μετά τα όσα έγιναν μεσοβδόμαδα στο Βλαχιώτη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν μετά το γκολ που δέχτηκαν από τον Μαρκόφσκι και πήραν τεράστια τρίποντο. Συγκεκριμένα στο 40′ ο Στούπης έκανε το 1-1, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 50 με πέναλτι να πετυχαίνει το γκολ που χάρισε την νίκη στην Καλλιθέα.

το φιλμ του αγώνα στο Sportcyclades

Συνθέσεις

Καλλιθέα (Γιάννης Τάτσης) Πάντος, Μουσταφίδης, Κρητικός, Καλύβας, Χοτζάλι (69′ Παντελίδης), Παπαγγελής, Στούπης, Σταύρου (69′ Τσιντώνης), Μαρουκάκης (62′ Καββαδίας), Καντέ, Ενγκουέμ.

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος) : Ταΐρης, Μαβινγκά (80′ Νατσιόπουλος), Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Αναστασόπουλος (60′ Σουμπίνιο), Παπατόλιος, Παυλίδης (80′ Ηλιόπουλος), Αλεξοπουλος (60′ Μπουσμπίμπα), Μαρκόφσκι, Κέρι (80′ Φελίπε)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected