Football League

Με γκολ για highlight, 1-0 η Επισκοπή

Με γκολάρα του Θοδωρή Τσιριγώτη στο 48’ η Επισκοπή κέρδισε 1-0 την Σαντορίνη, επιβεβαιώνοντας το νόμο του ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης» διατηρώντας το αήττητο και σκαρφαλώνοντας ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα με ένα ξέσπασμα στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου πήρε το σπουδαίο τρίποντο και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League. Κυρίαρχο στοιχείο του παιχνιδιού οι προσωπικές μονομαχίες και ειδικότερα στο’ ημίχρονο τα πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Το α’ μέρος στο ΔΑΚ Γάλλου ήταν κάκιστο ποιοτικά, με την Επισκοπή να έχει δύο καλά σουτ του Σουμπασάκη εκτός περιοχής και τη Σαντορίνη να μην έχει ούτε τελική προσπάθεια. Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Επισκοπή μπήκε πολύ δυνατά και με δημιουργό τον κορυφαίο της παίκτη Νάνι, να σερβίρει ο Τσιριγώτης με τακουνάκι στο 48’ πέτυχε το χρυσό γκολ των γηπεδούχων και 3ο του στο φετινό πρωτάθλημα, ανοίγοντας το σκορ.

Στη συνέχεια η Σαντορίνη κέρδισε μέτρα, πίεσε αλλά χωρίς την πολύ μεγάλη φάση, με την Επισκοπή να βρίσκει χώρους έχοντας αυτή τις κλασικές ευκαιρίες. Εν τέλει το γκολ του Τσιριγώτη αποδείχθηκε χρυσό και η Επισκοπή πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο, φτάνοντας στους 11 βαθμούς, που την διατηρούν στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

το φιλμ του αγώνα στο Rethymnosports

Συνθέσεις

ΑΟ Επισκοπής (Γιάσμινκο Βέλιτς): Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Λάμτσε, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Γιαννούτσος (90’+2’ Γιαννιώτης), Πολυχρόνης, Σουμπασάκης (90’ Κουτάντος), Λίμα, Νάνι, Τσιριγώτης (80’ Τσόφλιος).

ΑΣ Σαντορίνης 2020 (Νίκος Παντέλης): Δερμιτζάκης, Ερρίκος, Σημιτζής (54’ Ντινιωτάκης), Παπαζαχαρίας, Μπουντόπουλος (82’ Λάμπρου), Μηνάς (60’ Γιουκούδης), Ιβανίδης (82’ Κωστόπουλος), Πολύζος (60’ Μαλάι), Κάνουλας, Κουρέλας, Παντίδος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected