Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Καταγγελίες για πρωτάθλημα-παρωδία και παραβίαση καραντίνας από ομάδες!

Στη σοβαρή καταγγελία ότι ομάδες της Γ’ Εθνικής, οι οποίες προφανώς μετέχουν στον 1ο Όμιλο και είναι αντίπαλοι του Άρη Αβάτου, παραβίασαν τα περιοριστικά μέτρα και την απαγόρευση προπονήσεων την περίοδο της καραντίνας, προχώρησε ο Αλέκος Ξανθόπουλος.

Ο προπονητής της ξανθιώτικης ομάδας μετά την νίκη με 3-0 επί του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Ορφάνι είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του κατά την συνέντευξη Τύπου: «Κατά την διάρκεια του lockdown που εμείς τηρήσαμε κανονικά τους κανονισμούς του υπουργείου, αν και νομίζω ότι κάναμε λάθος. Έπρεπε να κάνουμε και εμείς αυτό που κάναν οι περισσότερες ομάδες».

Αναλύοντας την κατάσταση εξήγησε: «Είχαμε προβλήματα στο θέμα του ρυθμού γιατί δουλέψαμε φυσική κατάσταση αλλά δεν έχουμε ρυθμό γιατί δεν έχουμε φιλικά στα πόδια μας. Στα επίσημα με Ορφέα και Σάπες είμασταν καλοί αλλά χάσαμε το πρώτο με ένα ανύπαρκτο πέναλτι και στο δεύτερο δεν μπορούσαμε να σπρώξουμε την μπάλα στο πλεχτό».

Ειδικά για το ματς της Κυριακής ανέφερε: «Στο ματς με Μέγα Αλέξανδρο ξέραμε ότι έχουμε τα ίδια θέματα με την αντίπαλο ομάδα στην φυσική κατάσταση, πήγαμε με υπομονή και κατοχή να περάσουμε το πρώτο ημίχρονο χωρίς να δεχτούμε τέρμα και στη συνέχεια αν μπορέσουμε να βγάλουμε γκολ. Το παιχνίδι πήγε όπως ήταν στο πλάνο μας. Βάλαμε στο τέλος ένα πανέμορφο γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο ανοίχτηκε ο Μέγας Αλέξανδρος, αμυνθήκαμε σωστά, βάλαμε τα άλλα δυο τέρματα και έτσι ήρθε η επικράτηση και οι τρεις βαθμοί της νίκης».

Πάντως ερωτηθείς για την σύντομη διάρκεια του πρωταθλήματος και τα συνεχή παιχνίδια, ο Αλέκος Ξανθόπουλος ξέσπασε και είπε: «Αυτό δεν είναι πρωτάθλημα ούτε μιας ανάσα ούτε πέντε. Αυτό είναι παρωδία. Γίνεται ένα πρωτάθλημα για να γίνει. Ομάδες που είχαν σίγουρη παραμονή στην κατηγορία και θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν και να αναδείξουν κάποια παιδάκια, μπορεί να πέσουν και ομάδες που δεν αξίζουν ίσως μέσα από αυτήν την κατάσταση παραμείνουν. Όλα είναι θέμα τύχης. Καλύτερα να μην γινόταν αυτό το πρωτάθλημα, λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν ξέρω ποιο σκεπτικό έχουν με την αναδιάρθρωση και ποιες ομάδες θα απομείνουν στο τέλος για να κάνουν το πρωτάθλημα που θέλουν αυτοί».

*thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected