Ποδόσφαιρο Κόσμος

Προβάδισμα πρόκρισης της Τσέλσι, 1-1 στη Μαδρίτη

Τον στόχο της πέτυχε η Τσέλσι στο “Μπερναμπέου”, σημειώνοντας το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ.

Βέβαια, δεν φτάνει αυτό αν το σκορ π.χ. ήταν στο 2-1 ή στο 3-1, ωστόσο σε συνδυασμό με το ισόπαλο 1-1 αποκτά σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Λονδίνο, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5/5.

Το γκολ του Πούλισιτς στο 14ο λεπτό άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του ματς, με τους δύο προπονητές να προχωρούν σε σημαντικές μετατροπές στο αρχικό τους σχέδιο.

Οι Ισπανοί ρίσκαραν ως όφειλαν και απείλησαν την εστία του Μεντί, όμως ήταν αρκετά ευάλωτοι πίσω με αποτέλεσμα οι “μπλε” να είναι απειλητικοί σε κάθε τους επιθετική δράση.

Η Ρεάλ κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα και συγκεκριμένα στο 29′ με τον γκολ του Καρίμ Μπενζεμά, όμως μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν κατόρθωσαν να πετύχουν το δεύτερο γκολ, που θα τους έδινε το πάνω χέρι για τον επαναληπτικό.

Συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν) : Κουρτουά, Νάτσο Φερνάντεθ, Μιλιτάο, Βαράν, Μαρσέλο (77′ Ασένσιο), Καρβαχάλ (77′ Οντριοθόλα), Κρόος, Μόντριτς, Κασεμίρο, Βινίσιους (66′ Αζάρ), Μπενζεμά (90+2′ Ροντρίγκο)

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ) : Μεντί, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Τιάγκο Σίλβα, Τσίλγουελ, Αθπικουλέτα (67′ Τζέιμς), Μάουτ, Καντέ, Ζορζίνιο, Βέρνερ (66′ Χάβερτς), Πούλισιτς (66′ Ζίγιες)

Το πρόγραμμα των ημιτελικών

Τρίτη 27/4

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι  1-1

Τετάρτη 28/4

Παρί Σ.Ζ. – Μάντσεστερ Σίτι (22.00)

Τρίτη 4/5

Μάντσεστερ Σίτι – Παρί Σ.Ζ. (22.00)

Τετάρτη 5/5

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected