Κατηγορίες
Αθλήματα

Με την Βούλα Παπαχρήστου το πρώτο Diamond League της σεζόν

Οι αγώνες Diamond League επιστρέφουν φέτος στην κανονική τους μορφή, προκειμένου να αποτελέσουν και πάλι μια από τις ενδιαφέρουσες στάσεις όχι μόνο για αθλητές και αθλήτριες, αλλά και για τους φίλους του στίβου σε όλο τον πλανήτη.

Η πρώτη στάση της χρονιάς θα γίνει την Κυριακή (23/5) στο Γκέιτσχεντ, εκεί όπου θα είναι για να λάβει μέρος και η Βούλα Παπαχρήστου. Η πρωταθλήτρια μας θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στο τριπλούν μετά την εμφάνιση της στο μήκος στα Βεργώτεια. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι στοχεύει και φέτος να κινηθεί σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα και παράλληλα να διακριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Παπαχρήστου προέρχεται από καλή σεζόν στον κλειστό στίβο, όπου πήδησε 14,60 μ. και βελτίωσε το ρεκόρ της. Στο Γκέιτσχεντ ξεχωρίζουν ακόμη η Πατρίσια Μαμόνα η Κετούρα Όρτζι (ΗΠΑ) με φετινό 14,92 μ., αλλά και η Σανίκα Ρίκετς (Τζαμάικα) με 14,63 μέτρα.

Εξάλλου, ο Νικόλας Σκαρβέλης πρόσθεσε στο ενεργητικό του έναν ακόμη αγώνα, στην προσπάθεια του να κυνηγήσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο έμπειρος σφαιροβόλος αγωνίστηκε σε μίτινγκ στην Αριζόνα όπου ήταν όγδοος με 20,00 μέτρα. Ο Σκαρβέλης είχε ακόμη έγκυρες βολές στα 19,07, 19,79 και 19,61 μέτρα. Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Ράιαν Κράουζερ (ΗΠΑ) με 22,60 μ., σε έναν ακόμη σταθερό αγώνα στη σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected