Κατηγορίες
Γενικά

Στο πανέμορφο Καρπενήσι η τελική φάση της Futsal League

Μια σημαντική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι το διήμερο 12 και 13 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει το evrytaniasport.gr, η ΠΕΠΣΣ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, τον Δήμο Καρπενησίου και την ομάδα του Καρπενήσι Futsal θα διοργανώσει στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου τη 2η και τελική φάση του πρωταθλήματος της Futsal League, στην οποία θα συμμετάσχουν πλην της Ευρυτανικής ομάδας οι: Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, Α.Ε. Ψυχικού και Πήγασος Αγίας Παρασκευής. Από τις τέσσερις παραπάνω ομάδες θα προκύψει ο πρωταθλητής της Β΄ Εθνικής (2020-2021) και η ομάδα που θα κατακτήσει την άνοδο στη Futsal Super League.

Η ομάδα του Καρπενησίου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευρυτανίας Άρη Τασιό (Η συμβολή του είναι τεράστια ως Περιφέρεια σε όλα τα αθλητικά events), τους Αντιδημάρχους Καρπενησίου Γιάννη Σβερώνη και Χρήστο Γενιτσαρόπουλο, τον Πρόεδρο της ΠΕΠΣΣ Νίκο Αυλωνίτη για την τέλεση αυτού του σημαντικού event, καθώς και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργο Παπαντζίμα, που έφερε την ιδέα της τέλεσης των αγώνων στην Ευρυτανική πρωτεύουσα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δήμο Λαμιεών και στον Αντιδήμαρχο Πάνο Φώσκολο, καθώς και τον Πρόεδρο του ερασιτέχνη Α.Σ. Λαμία Νίκο Τσιλαλή, που έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τη φιλοξενία της διοργάνωσης στο “Χαλκιοπούλειο”, ωστόσο η αρχική επιλογή της Φθιωτικής πόλης “κόπηκε” την τελευταία στιγμή λόγω της υψηλής θερμοκρασίας.

Να αναφερθεί πως ο Πρόεδρος των Ευρυτάνων, Νίκος Κωστής βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΠΕΠΣΣ Νίκο Αυλωνίτη, ενώ τις προηγούμενες ημέρες επισκέφτηκε μαζί με τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Κονιαβίτη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Άρη Τασιό, τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Κολλημένο και τον Αντιδήμαρχο Δήμου Καρπενησίου Γιάννη Σβερώνη για να “φιξαριστούν” οι τελικές λεπτομέρειες.

Θυμίζουμε ότι η 1η φάση, από την οποία θα προκύψει η κατάταξη θα διεξαχθεί στο Sportcamp Λουτρακίου το διήμερο 5 και 6/6 σε στυλ μίνι πρωταθλήματος. Kαι οι δυο φάσεις είναι φυσικά κεκλεισμένων των θυρών σε μορφή υγειονομικής “φούσκας”, τηρώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα.

Το πρόγραμμα της 2ης φάσης :

Ημιτελικοί (Σάββατο 12 Ιουνίου)

19:00:1ος Ημιτελικός (2ος-3ος Α΄ Φάσης)
21:00: 2ος Ημιτελικός (1ος-4ος Α΄ Φάσης)

Τελικοί (Κυριακή 13 Ιουνίου)

15:00: Μικρός Τελικός (Ηττημένος 1ος Ημιτελικού-Ηττημένος 2ου Ημιτελικού)
17:00:Μεγάλος Τελικός (Νικητής 1ου Ημιτελικού-Νικητής 2ου Ημιτελικού)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected