Κατηγορίες
Basket

O Ντουράντ πήρε από το…χεράκι τους Νετς και 3-2 (vid)

Ο Κέβιν Ντουράντ έπαιξε και στα 48’ στο «Barclays Center», με τους Μπρούκλιν Νετς να επικρατούν με 114-108 των Μιλγουόκι Μπακς και να παίρνουν το προβάδισμα με 3-2 στις νίκες για την παρουσία τους στους τελικούς της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Οι Νεοϋορκέζοι βρίσκονται πλέον μία νίκη μακριά από την πρόκριση, με τον KD να κάνει triple double με 49π., δεκαεφτά ριμπάουντ και δέκα ασίστ, τον Τζεφ Γκριν να έχει άλλους 27π. και τον Μπλέικ Γκρίφιν 17π. Ο Τζέιμς Χάρντεν επέστρεψε στη δράση, αλλά έμεινε στους 5π. με 1/10 σουτ εντός παιδιάς, μαζί με έξι ριμπάουντ, οκτώ ασίστ. Ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν αγωνίστηκε.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, τα «ελάφια» προηγήθηκαν ακόμα και με διαφορά 17π., αλλά το τρίποντο του Κέβιν Ντουράντ 50’’ πριν από τη λήξη αποδείχθηκε καθοριστικό, ειδικά από τη στιγμή που ακολούθησε λάθος συνεννόηση ανάμεσα στον Μπρουκ Λόπεζ και το Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο 32άχρονος φόργουορντ, με 2/2 βολές, απλώς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο «Greek Freak» τελείωσε με 34π., δώδεκα ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, ο Κρις Μίντλετον είχε 25π., τέσσερα ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ο Τζρου Χόλιντεϊ 19π. και οκτώ ασίστ και ο Πατ Κόνατον 10π. και έξι ριμπάουντ. Ο Λόπεζ, από την πλευρά του, σκόραρε 15π. και κατέβασε και έξι ριμπάουντ, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έμεινε στο παρκέ για 1.28’, χωρίς να προλάβει να «γράψει» κάτι στη στατιστική του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected