Κατηγορίες
Διάφορα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Καταγγελία για βιασμό γυναίκας στα Πετράλωνα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο (vid+photos)

Καταγγελία για περιστατικό βιασμού εργαζόμενης γυναίκας σε σπίτι στα Πετράλωνα έγινε το Σάββατο (19/6), αστυνομικές δυνάμεις και γείτονες του φερόμενου θύτη στο σημείο, αναμένεται εισαγγελέας.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την οδό Συμμαχιδών στα Πετράλωνα το απόγευμα του Σαββάτου (19/6), καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρξε καταγγελία πως άνδρα, φέρεται να έχει προβεί σε βιασμό σε βάρος κοπέλας που πήγε στο σπίτι του για να καθαρίσει. Αστυνομικές δυνάμεις και γείτονες του φερόμενου θύτη συγκεντρώθηκαν στο σημείο.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας «ταμπουρώθηκε» στην πολυκατοικία. Στο σημείο αναμενόταν και εισαγγελέας, ώστε με δική του εντολή οι αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν επέμβαση. Παράλληλα στο σημείο υπήρξε πλήθος κόσμου που φώναζε συνθήματα κατά του φερόμενου ως δράστη.

«Ενημερωθήκαμε από συντρόφισσα στην γειτονιά ότι εργαζόμενη ξέφυγε από άντρα ο οποίος την προσέλαβε για να του καθαρίσει το σπίτι και την κρατούσε από το πρωί εκεί και την βίαζε. Καλούμε σε συγκέντρωση στις 19:30 στη συμβολή των οδών Κειριαδών και Συμμαχιδών στα Πετράλωνα», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου «indymedia».

δείτε φωτογραφίες στα dikaiologitika.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected