Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Σημαντικό deal με Μπέλερη ο Εθνικός

Σημαντική ενίσχυση μέχρι στιγμής για τον Εθνικό, που μετά τους Γιάννη Κώστα και Ορέστη Νικολόπουλο αποκτά τον Νίκο Μπέλερη.

O 30χρονος (26/04/1991) μεσοαμυντικός αγωνιζόταν τον τελευταίο χρόνο στον Φωστήρα και παλαιότερα σε ΑΕ Κηφισιάς, Διαγόρα Ρόδου, Αιγάλεω, Προοδευτική, Βύζαντα Μεγάρων και Αθηναϊκό.

Αναλυτικά :

«Η διοίκηση του Εθνικού Πειραιά είχε προαναγγείλει πριν από μερικές εβδομάδες ότι η ομάδα θα ενισχυθεί προκειμένου να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους όπως αρμόζει στην ιστορία της.

Έτσι λοιπόν, μετά την απόκτηση του Γιάννη Κώστα και του Ορέστη Νικολόπουλο, ο πρόεδρος μας, Δημήτρης Κουλούρης, κατάφερε μέσω σε λίγη ώρα να δώσει τα χέρια με ακόμη έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο του συλλόγου μας.

Συγκεκριμένα, τη φανέλα του ΕΘΝΙΚΟΥ μας θα φοράει από εδώ και στο εξής ο Νίκος Μπέλερης.

Ο σπουδαίος μέσος που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με επιτυχία στον Φωστήρα και τα πήγε εξαιρετικά συμφώνησε με την ομάδα μας και έρχεται να δώσει ποιότητα, εμπειρία, ενθουσιασμό και δυναμισμό στη μεσαία μας γραμμή. Μεταξύ άλλων ο «Μπέλέ» έχει περάσει από Διαγόρα, Αιγάλεω όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα πριν τρια χρόνια στην Γ’ Εθνική, στην Προοδευτική, στον Βύζαντα Μεγάρων, στον ΑΟ Γλυφάδας και στον Αθηναϊκό.

Η κίνηση αυτή επιβεβαιώνει τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί από τον ΕΘΝΙΚΟ που τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί και η απόκτηση ποιοτικού επιθετικού.

Καλωσορίζουμε τον Νίκο Μπέλερη και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.»