Κατηγορίες
Super League 1

Θέλει δουλειά ακόμη ο Παναθηναϊκός, ήττα 3-0 από την Άλκμααρ

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός (ειδικά στο πρώτο μέρος) κόντρα στην Άλκμααρ, έχασε 3-0 (με δύο γκολ στο φινάλε) και… φωνάζει πως έχει ακόμη δρόμο να διανύσει αναμένοντας σημαντική μεταγραφική ενίσχυση,

Το 4-2-3-1 του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν αλλάζει και το Τριφύλλι παρατάχθηκε κόντρα στην Αλκμάαρ, με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Κώτσιρας και ο Σιδεράς με τον Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας. Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος οι κεντρικοί μέσοι. Νγκμπακοτό αριστερός εξτρέμ, Σαβιέρ δεξιός, ο Βιγιαφάνιες σε ρόλο επιτελικού και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακέντα. Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τον Ξενόπουλο στην εστία, τους Χατζηθεοδωρίδη, Σάντσες, Σερπέζη, Ρόμπι στην άμυνα. Αγιούμπ και Αθανασακόπουλος οι κεντρικοί χαφ. Δεξιός εξτρέμ ο Αϊτόρ, αριστερός ο Καμπετσής, ο Καρλίτος δεκάρι και φουνταριστός ο Ιωαννίδης.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Η σύνθεση του ΠΑΟ :

Παναθηναϊκός: Διούδης (64᾽ Ξενόπουλος), Χουάνκαρ (64᾽Χατζηθεοδωρίδης), Κώτσιρας (64᾽Σάντσες), Βέλεθ (64᾽ Σερπέζης), Σιδεράς (64᾽ Ρόμπι), Μαουρίσιο (56᾽ Αγιούμπ), Αλεξανδρόπουλος (64᾽ Αθανσακόπουλος), Νγκμπακοτό (56᾽ Καρλίτος), Σαβιέρ (46᾽ Αϊτόρ), Βιγιαφάνιες (64᾽ Καμπετσής), Μακέντα (59᾽ Ιωαννίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected