Κατηγορίες
Αθλήματα

Η Σοφία Υφαντίδου συνεχίζει ακάθεκτη, με στόχο το Μόναχο!

Η Σοφία Υφαντίδου πήρε την απόφαση να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο τον πρωταθλητισμό με στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο το 2022.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επηρεάστηκε τον τελευταίο καιρό από την πανδημία που την άφησε πίσω στα σχέδιά της, που ήταν να προσπαθήσει να κερδίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Η αθλήτρια του Κυριάκου Μηνά δεν ήταν ικανοποιημένη ούτε από τις θέσεις που δίνονται στο έπταθλο από την World Athletics, που θεωρεί ότι αδικείται σε σχέση με άλλα αγωνίσματα, αλλά και με τις αγωνιστικές ευκαιρίες που είχε για να κυνηγήσει ένα καλό πλασάρισμα στο ranking.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας τα τελευταία χρόνια στα σύνθετα αγωνίσματα γύριζε στο μυαλό της πως η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα αποτελούσε η διοργάνωση που θα κρεμούσε τα σπάικ της.

«Η όλη κατάσταση με έκανε να θέλω να παλέψω για άλλη μια χρονιά. Να είμαι υγιής και θα τα δώσω όλα ώστε να πάρω την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο. Θα κάνω την προσπάθειά μου και θέλω να κυνηγήσω και νωρίτερα όσο μπορώ και την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Όρεγκον», δήλωσε στο Sportime η Σοφία Υφαντίδου.

H 36χρονη αθλήτρια από τη Βέροια τη φετινή σεζόν είχε καλύτερη επίδοση στο έπταθλο τους 5.783β. που σημείωσε στη Θεσσαλονίκη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected