Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει στον Αιγινιακό ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε ο Αιγινιακός, καθώς θα συνεχίσει να φοράει τα κυανόλευκα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης.

Ο 33χρονος Ημαθιώτης μεσοεπιθετικός, με παραστάσεις από τη Γ Εθνική κατηγορία με τα χρώματα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και της ΑΕ Αλεξάνδρειας, αναμένεται να συμβάλλει αποφασιστικά στην επίτευξη των υψηλών επιδιώξεων της ομάδας από την Βόρεια Πιερία.

Οι δηλώσεις του : “Είμαι ευχαριστημένος από την περσινή χρονιά, που δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε για μας. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα ήταν ζήτημα χρόνου, γιατί διαθέτουμε μια ομάδα ισχυρή και αξιόπιστη. Οι κύριοι λόγοι της παραμονής μου είναι η βαριά φανέλα του Αιγινιακού, η παρουσία του κ. Ντάμτσιου στην τεχνική ηγεσία του σωματείου και το άριστο κλίμα, που υπάρχει στις τα τάξεις του. Πιστεύω ότι φέτος θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει”.

Η ανακοίνωση του Αιγινιακού :

“Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιάννη ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗ για έναν χρόνο ακόμα και του εύχεται Υγεία και Επιτυχίες.”

*με στοιχεία από το Pieriasport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected