Κατηγορίες
Football League - Super League 2

Πάμε για τέσσερις αποχωρήσεις από τη Super League 2;

Μετά τη Σαντορίνη και τον Ορφέα Ξάνθης, που ανακοίνωσαν επίσημα πως δεν έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη νέα Super League 2 αλλά και την Παναχαϊκή που κατά τα φαινόμενα θα αγωνιστεί στη Γ Εθνική, μία ακόμη ομάδα είναι στα πρόθυρα της αποχώρησης.

Αύριο Δευτέρα (2/8) θα ξεκαθαρίσει αν ο Ιάλυσος συνεχίσει να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ομάδα της Ρόδου προσπαθεί να ξεπεράσει τα εμπόδια και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα γίνει γνωστό αν τα κατάφερε ή θα βρεθεί στη Γ’ Εθνική.

Υπενθυμίζεται ότι πλην της εγγυητικής οι ΠΑΕ θα πρέπει να διαθέτουν μετοχικό κεφάλαιο 350 χιλιάδες ευρώ. Για την απόκτηση μετοχών, αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και κατάθεση εγγυητικής Επιστολής από φυσικό πρόσωπο, πέραν των υπολοίπων προϋποθέσεων του νόμου, απαιτείται και η προσκόμιση δήλωση Πόθεν Έσχες.

Τα κενά των ομάδων που αποχώρησαν ή πρόκειται να αποχωρήσουν προβλέπεται να καλυφθούν. Ο ΚΑΠ προβλέπει κάλυψη από την κατώτερη κατηγορία, αλλά η Football League δεν έχει επικυρώσει ακόμα τις βαθμολογίες της.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected