Κατηγορίες
BET

Στοίχημα: Η τριάδα που απέμεινε

Μπορεί ο πλουσιότερος όγκος αγώνων στα προκριματικά του Champions League να ήταν χθες, όμως και σήμερα έμειναν τρεις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και μας δίνουν επιλογές.

Σπαρτάκ Μόσχας – Μπενφίκα (20.00)

Στην μάχη της Ευρώπης μπαίνει από σήμερα η Σπαρτάκ Μόσχας, που πέρσι τερμάτισε δεύτερη στην Ρωσία και της δίνεται η ευκαιρία να παίξει στο Champions League μέσω των προκριματικών. Βέβαια η κλήρωση δεν στάθηκε αρκετά «γενναιόδωρη» στην συγκεκριμένη περίπτωση, πέφτοντας πάνω στην πάντα υπολογίσιμη Μπενφίκα. Μοναδικά επίσημα παιχνίδια της για φέτος, η ήττα από την Ρουμπίν Καζάν με 1-0 και το διπλό επί της Κρίλια με 1-0 στο πρωτάθλημα.

Η Μπενφίκα δίνει σήμερα το πρώτο ματς στην σεζόν, παίζοντας μέχρι στιγμής μόνο φιλικά. Πέρσι την «πάτησε», αφού έμεινε εκτός από τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League και φέτος θα αποτελεί μεγάλη αποτυχία αν δεν βρεθεί στους ομίλους της διοργάνωσης. Αρκετά δυνατά φιλικά τεστ τελευταία, όπου κέρδισε την Λιλ με 1-0 και εν συνεχεία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Μαρσέιγ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το περσινό πάθημα ενδεχομένως να έγινε μάθημα στην Μπενφίκα, αλλά και το εμπόδιο της Σπαρτάκ Μόσχας δεν είναι το ευκολότερο δυνατό. Προτιμότερο το Goal/Goal στο 1.70 από την Stoiximan.

Απολαύστε εδώ, δωρεάν φρουτάκια.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Λέγκια (21.00)

Σοβαρή η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην προηγούμενη προκριματική φάση του Champions League, αφού πέρασε με δύο νίκες την Ομόνοια και συνολικό σκορ 3-0. Η ποιότητα της είναι δεδομένη, ειδικά σε παιχνίδια αυτών των προκριματικών, αλλά θέλει να προχωρήσει περαιτέρω και πέρα από τα παιχνίδια με την Λέγκια. Στον τελευταίο της αγώνα για το πρωτάθλημα έμεινε στο 3-3 με αντίπαλο την Ριέκα.

Με δύο νίκες προκρίθηκε και η Λέγκια στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, κερδίζοντας αρχικά εντός έδρας την Φλόρα Ταλίν με 2-1 και στην συνέχεια έβγαλε διπλό στην Εσθονία με 1-0. Τα δίνουν όλα αυτόν τον καιρό στην Ευρώπη οι Πολωνοί, αφού στο πρωτάθλημα για την δεύτερη αγωνιστική έχασαν στην έδρα της νεοφώτιστης Ραντόμιακ με 3-1.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ενα κλικ πιο πάνω σε δυναμική και ποιότητα ρόστερ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία λόγω έδρας είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τον άσο σε απόδοση 1.60 στο Pamestoixima.

Φερεντσβάρος – Σλάβια Πράγας (21.00)

Δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα η Φερεντσβάρος απέναντι στην Ζαλγκίρις και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League με συνολικό σκορ 5-1. Βήμα βήμα έχει προχωρήσει αρκετά στην Ευρώπη και θα διεκδικήσει τις πιθανότητες της και στα δύο δύσκολα ματς με την Σλάβια Πράγας. Για το πρωτάθλημα πριν από λίγες ημέρες ηττήθηκε από την Κισβάρντα εντός έδρας με 2-1.

Μόνιμη πρωταθλήτρια Τσεχίας τα τελευταία χρόνια η Σλάβια Πράγας, που θα ήθελε να βρεθεί και σήμερα στους ομίλους του Champions League. Δύο επίσημα παιχνίδια μέχρι στιγμής στην σεζόν και ήταν νικηφόρα για το πρωτάθλημα, αρχικά 1-0 μέσα στο Ζλιν και εν συνεχεία με 3-1 επί της Τέπλιτσε εκ νέου εκτός έδρας. Το βάρος της πλέον στην Ευρώπη και στο πρώτο ματς με την Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία, που έχει τις δυσκολίες του.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε τρομερό μουντ η Σλάβια Πράγας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και η Φερεντσβάρος δεν είναι τυχαία ομάδα. Προτιμότερο το Goal/Goal στο 1.83 από την Bet365.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected