Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Εδεσσαϊκό οι Μεληκιώτης και Τεντζέρης

Δύο σημαντικές μεταγραφές ανακοίνωσε ο Εδεσσαϊκός.

Η ομάδα της Πέλλας ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μεληκιώτη, του 25χρονου (10/07/1996) επιθετικού με καταγωγή από τη Βέροια, ο οποίος αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στη Γ Εθνική με τον Ηρακλή και παλαιότερα σε ΑΟ Επισκοπής, ΝΠΣ Βέροια, ΝΠΣ Βόλος, ΑΕΚ και Κέρκυρα.

Την ίδια ώρα, την πράσινη φανέλα θα φορά και ο 22χρονο (04/05/1999) τερματοφύλακας, Κώστας Τεντζέρης, ο οποίος αποχώρησε μετά από δύο χρόνια στον Πανσερραϊκό (μία συμμετοχή σto Κύπελλο Ελλάδας) και παλαιότερα σε Τηλυκράτη, Εδεσσαϊκό (2015) και στην ιταλική ακαδημία NuovaTorTeTeste.

Οι ανακοινώσεις :

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Δημήτρη Μεληκιώτη. Ο 26χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής με την Εθνική Ελπίδων αγωνίζεται στο κέντρο της επίθεσης. Με καταγωγή από την Βέροια πραγματοποίησε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του αγωνιζόμενος στην ΑEK, ενώ έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα της Βέροιας, Κέρκυρας, ΝΠΣ Βολου, Επισκοπή Ρεθύμνου, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Ηρακλή.

Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Εδεσσαικού τόνισε: “Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά με υγεία. Από την πλευρά μου θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, έτσι ώστε να πετύχει ο Εδεσσαϊκός τους στόχους του”.

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Κώστα Τεντζέρη. Ο 22χρονος τερματοφύλακας με ύψος 1,85 έχει γεννηθεί στις 4 Μαΐου του 1999 στην Έδεσσα. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Θοδωρή Γκίτκου, το 2015 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον Εδεσσαϊκό, ενώ για 2 χρόνια μετακόμισε στην ακαδημία NuovaTorTeTeste στην Ιταλία που συνεργάζεται με την Ρόμα. Τις τελευταίες τρεις χρονιές αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με τις φανέλες του Τηλυκράτη Λευκάδας και του Πανσερραϊκού.

Στις πρώτες του δηλώσεις o Κώστας τόνισε τα εξής : “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα υπερασπιστώ την εστία της πόλης μας και θέλω να πω στον κόσμο πως θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected