Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Οι ευρωπαϊκές μάχες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Δύο πολύ σπουδαία ματς προσφέρει απόψε στους θαμώνες του το “Barok” Coffee-Bar!

Ο Ολυμπιακός υποδέχονται απόψε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στις 22.00, στον πρώτο αγώνα των play off του Europa League και ο ΠΑΟΚ τη Ριέκα στις 21.00, στην αντίστοιχη φάση του Europa Conference League.

Μετά το «κάζο» και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League από την Λουντογκόρετς, οι παίκτες του Ολυμπιακού, καλούνται να βρουν τα ψυχικά και αγωνιστικά αποθέματα, προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στους ομίλους του Europa League. Απόψε οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την Σλόβαν Μπρατισλάβας από την Σλοβακία και θέλουν ένα σκορ που θα τους καταστήσει φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΠΑΟΚ: Με τη δύναμη της Τούμπας

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στην Τούμπα και οι «ασπρόμαυροι» ευελπιστούν μαζί του να επιστρέψουν και οι καλύτερες μέρες. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός είχε οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, χωρίς να κάνει ούτε ήττα. Ο Τζόλης αποτελεί παρελθόν, καθώς πωλήθηκε στη Νόριτς για το ποσό-ρεκόρ των 12 εκατομμυρίων, ο Νέλσον Ολιβέιρα τραυματίστηκε και ο «δικέφαλος» βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη του για το κέντρο της επίθεσης. Ωστόσο, έχει αποδείξει πως έχει τις λύσεις για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ριέκα και να βρεθεί στους ομίλους του Europa Conference League, παρότι ο βαθμός δυσκολίας είναι σαφώς μεγαλύτερος από τον προηγούμενο γύρο και την αναμέτρηση με την Μποέμιανς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected