Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Δημοσίευμα μιλά για οριστικό deal του ΠΑΟΚ με τον Τσούμπα Άκπομ

Ο Τσούμπα Άκπομ είπε το ναι και αναμένεται άμεσα να είναι ο ποδοσφαιριστής που θα έρθει για να καλύψει το κενό στην επίθεση του ΠΑΟΚ που δημιουργήθηκε μετά τον τραυματισμό του Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστής δράσης για τους επόμενους έξι μήνες.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο “Δικέφαλος του Βορρά” προχώρησε με γοργούς ρυθμούς τις διαπραγματεύσεις με την Μίντλεσμπρο μετά και την θετική απάντηση του Άγγλου επιθετικού και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει ξανά παίκτης του Δικεφάλου ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό την γραμμή κρούσης του.

Οι ασπρόμαυροι αναζητούσαν στην αγορά κάποιον δανεικό για αντικαταστάτη του Νέλσον Ολιβέιρα για τον οποίο δαπανήθηκε ένα μεγάλο ποσό για την απόκτηση του και ο Άκπομ που δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και ρίχνει το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας προσθέτοντας ταχύτητα στο παιχνίδι της, αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή.

Άλλωστε η επιλογή του συγκεκριμένου παίκτη έχει την σφραγίδα του Ραζβάν Λουτσέσκου τον οποίο και γνωρίζει άψογα από τη προηγούμενη κοινή τους θητεία στην Τούμπα, με τους δύο άνδρες να έχουν μια άψογη συνεργασία.

Αξίζει να τονιστεί πως η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη όμως φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να χαλάσει το deal τη στιγμή που ο παίκτης πιέζει την ομάδα του να τον παραχωρήσει στον ΠΑΟΚ και τον προπονητή του, Νιλ Γουόρνοκ να δηλώνει πως δεν τον υπολογίζει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected