Super League 1

Με “διπλά” ξεκίνησαν τη σεζόν ΠΑΟΚ και Άρης

Με την ευχή αυτό το πρωτάθλημα να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί κανονικά, οι ομάδες του πρωταθλήματος της Super League U19 ξεκίνησαν τις προσπάθειες τους για τη φετινή σεζόν.

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 στην Τρίπολη του τοπικού Αστέρα Τρίπολης, έχοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ. Ο Αστέρας δεν είναι σε καμία περίπτωση ευκαταφρόνητος αντίπαλος, ωστόσο ο Δικέφαλος βρήκε τον τρόπο να απειλήσει αρκετές φορές την εστία του.

Σε μία από τις αντεπιθέσεις, στο 31’, ο Σπυράκος έβγαλε την κάθετη πάσα και ο Bαρέλα με ωραία ενέργεια νίκησε τον τερματοφύλακα του Αστέρα κάνοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ.

Προσπάθησαν οι γηπεδούχοι να ισοφαρίσουν, κυρίως με μεγάλες μπαλιές απείλησαν, μα οι παίκτες του Στέλιου Μαλεζά είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και μάλιστα στο τέλος του αγώνα είχαν και τις ευκαιρίες, βγαίνοντας στην κόντρα, να πετύχουν κι άλλα γκολ.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης : Γραμματικάκης, Γουσέτης (82′ Τσιράκης), Χριστόπουλος, Ντάικο, Θεοδωρίδης, Προύντζος (82′ Μπάτσι), Ζουγλής, Ανανιάδης, Κωστέας, Αντωνάκης, Παπαδόπουλος

ΠΑΟΚ : Μοναστηρλής, Κιτσάκης (85’ Σινανάι), Τασιούρας, Μελενικιώτης, Ζίλος, Τσίκος, Κουλούρης (57’ Σμυρλής), Ρούμιαντσεβ (57’ Γκούμας), Βαρέλα, Δαρέλας (85’ Κωττάς), Σπυράκος (78’ Μπάμπουρας).

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Νίκη στη Νίκαια για τον Άρη

Η… συνήθεια που έγινε λατρεία για την Κ19 του Άρη! Όπως έκαναν πέρσι σε αρκετά ματς, έτσι και φέτος οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τη νίκη με ανατροπή!

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ19 της Super League -ξεκίνησε από τη 2η αγωνιστική για όλες τις ομάδες- ο Άρης πήρε τη νίκη με 2-1 στην έδρα του Ιωνικού Νικαίας, παίζοντας μάλιστα και με δέκα παίκτες από το 65′ λόγω αποβολής.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 4ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι, με τους παίκτες του Τέλη Τερζή να βγάζουν αντίδραση και να παίρνουν το προβάδισμα από το ημίχρονο.

Αρχικά ο Άρης ισοφάρισε στο 15’ και στο 39’ με τον Τσιπούρα έφτασε στην ανατροπή. Ο Άρης έπαιζε από το 65′ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χρυσόπουλου.

Το σκορ διατηρήθηκε μέχρι το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, που κράτησε μέχρι το 98′, με τους «κιτρινόμαυρους» να φτάνουν στη νίκη με 2-1, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η σύνθεση του Άρη (Τόλης Τερζής) : Τρίγκατζης, Τσέρα (90′ Σγουρός Η.), Χρυσόπουλος, Καραμανλής, Βακουφτσής, Σαλιάρης, Πάγιος, Τσιάτσιος, Σγουρός Ρ. (60′ Μακρής / 90’Μεταξάς), Τσιπούρας (60’Χατζηιωάννου), Παναγίδης (87′ Άντσος).

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Σάββατο 28/8

Λαμία – Ολυμπιακός  0-0

Κυριακή 29/8

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ  0-1
Ιωνικός – Άρης  1-2
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός  2-1
Ατρόμητος – Παναιτωλικός  2-0

Δευτέρα 29/8

Απόλλων Σμύρνης – ΝΠΣ Βόλος (17.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected