Κατηγορίες
Αθλήματα

Η Καρολίνα Πελενδρίτου μας (απ)έδειξε τι σημαίνει πάθος και πείσμα γι αυτό που κάνεις (photos)

Η Παραολυμπιονίκης της Κύπρου Καρολίνα Πελενδρίτου, μετά και την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου 50μ ελεύθερο κολύμβησης στην Κατηγορία S11, όπου και σημείωσε νέο Ευρωπαϊκό Ρεκόρ με 29.79δ, θα αγωνισθεί αύριο 1 Σεπτεμβρίου στο Αγώνισμα των 100μ πρόσθιο στην Κατηγορία SB11 (ο προκριματικός θα διεξαχθεί στις 03:40 π.μ. και ο τελικός στις 12:09 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ώρα Κύπρου).

Ελπίδα μας ότι θα ανέβει για δεύτερη φορά στο βάθρο των Αγώνων. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά στην καριέρα της Καρολίνας που θα αγωνισθεί στα 100μ πρόσθιο στην Κατηγορία SB11.

Η δις Χρυσή Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου είχε την χαρά να βιώσει κι ένα εξωαγωνιστικό γεγονός.

Είναι ήδη γνωστό ότι αποφασίσθηκε από την Διοργανώτρια Αρχή ΤΟΚΙΟ 2020 μετά από συνεννόηση με την Ιαπωνική Κυβέρνηση, τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (Δ.Ο.Ε.) και τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΔΠΕ) να μην υπάρχουν θεατές τόσο στους Ολυμπιακούς όσο και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος είναι αρκετοί γονείς να συρρέουν καθημερινά μαζί με τα παιδιά τους κοντά σε εισόδους του Παραολυμπιακού Χωριού για να χαιρετίσουν, να φωτογραφηθούν ή να δώσουν σε ξένους Αθλητές ευχετήριες κάρτες με δικές τους μικρό κατασκευές οι οποίες εξ όσων έχουμε μάθει αποτελούν παράδοση στην Ιαπωνία, καθώς μέσω αυτών εύχονται στον αποδέκτη Καλή Τύχη.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στην Αποστολή όταν έφτασε στην Είσοδο “A” του Παραολυμπιακού Χωριού μετά το πέρας του Επαναληπτικού Τελικού Αγώνα των 50μ ελεύθερο κολύμβησης στην Κατηγορία S11. Κάτι που δεν μπορούσε να παραβλέψει η Παραολυμπιονίκης, Καρολίνα Πελενδρίτου, προσεγγίζοντας τα παιδάκια τα οποία αφού φωτογραφήθηκαν μαζί της, στην συνέχεια της χάρισαν κάποιες δικές τους μικρό κατασκευές, προσφέροντας σε όλους τους παρευρισκόμενους, Εθελοντές, Γονείς, Παιδάκια και Μέλη της Αποστολής, ωραίες ανθρώπινες στιγμές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected