Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Τα νέα αποκτήματα του Άχθου Αρούρη με…οκτώ καφάσια μπύρες, τρεις κλούβες ροδάκινα και τέσσερα κιλά πανσέτες!

Μια ακόμη επική ανακοίνωση του Άχθου Αρούρη, που έχει πάει τα δελτία τύπου σε άλλη…διάσταση!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά, όπως και η…αιμοδοσία στα κουνούπια της Μέσης, παραμένει το ίδιο τεχνικό team, ενώ οι ποδοσφαιριστές μεταγράφηκαν στην ομάδα χάρη σε οκτώ καφάσια μπύρες, τρεις κλούβες ροδάκινα και τέσσερα κιλά πανσέτες!

Τέλος, το ερχόμενο Σάββατο οι αμέτρητοι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δουν τι απίδια πιάνει ο σάκος, καθώς διεξάγεται το πρώτο φιλικό με τον Εθνικό Ράχης, το Σάββατο 4/9 και ώρα 18.00

Αναλυτικά :

“Διανύουμε αισίως την δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας, που λαμβάνει χώρα στις φημισμένες ροδακινοροσειρές της Μέσης.

Εκεί που τα κουνούπια δεν τσιμπάνε, αλλά κλωτσάνε, εκεί που το υψόμετρο δείχνει πέντε χιλιάδες μέτρα. Όπως λέει και το γνωστό άσμα :

“Εκεί που δε φυτρώνει φλισκούνι κι άγρια μέντα
και βγάζει η γη το πρώτο της ροδάκινο…
τώρα Αρούρια παίζουν μπάλα στα τσιμέντα
και τα πουλιά πέφτουν νεκρά στο γήπεδο..”

Το γήπεδο λοιπόν ξανά πήρε ζωή. Μαζί και τα πνευμόνια των παικτών μας, οι οποίοι είναι πιστοί στο καθημερινό τους ραντεβού με την βελτίωση και με τις αιμοβόρες σκνίπες, στις οποίες κάνουν δωρεάν αιμοδοσία σε καθημερινή βάση, για όποιον ενδιαφέρεται ( να τα βλέπει αυτά ο Πλεύρης).

Η μεγαλύτερη χαρά όμως ανήκει στις περιπλανώμενες ψυχές της κερκίδας, αυτούς που καθημερινά μετά τις 19:00 το απόγευμα, απλώνονται πάνω στα συρματοπλέγματα του σταδίου, διψασμένοι για πολλά γκολ, αυτογκόλ και γενικά ότι κάτσει. Αυτούς που τσιμπάνε τις σκνίπες, ώστε να προστατέψουν τους παίκτες μας, και αυτούς που αν δεν ήταν αυτοί, δεν θα ήμασταν αυτοί που είμαστε.

Άγχος για μεταγραφές δεν υπάρχει, υπάρχει όμως απεριόριστο μπάτζετ. Αφού θα ανακοινωθούν μαζικά, τα νέα αποκτήματα της ομάδας, τα οποία αποκτήθηκαν με οκτώ καφάσια μπύρες, τρεις κλούβες ροδάκινα και τέσσερα κιλά πανσέτες. Προπονητικό τιμ παραμένει το ίδιο με πέρσι.

Στόχος της ομάδας, ο ίδιος κάθε χρόνο, διασκεδάζουμε και διαδίδουμε πολιτισμό, ποδοσφαιρικό και όχι μόνο.

Το καλύτερο το κρατάμε για το τέλος. Το Σάββατο που μας έρχεται και ώρα 18:00, ο Άχθος Αρούρης θα δώσει τη πρώτη του φιλική αναμέτρηση, στο γήπεδο της Ραχιάς με την ομώνυμη ομάδα. Ο αγώνας θα συνοδευτεί με πανσέτες και μπύρες για το γλύκισμα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected